Дукесата на Лео се влюби в Бодуров

Дукесата на Лео се влюби в Бодуров | StandartNews.com

Марго Роби е луда фенка на "Фулъм" и НХЛ

Николай Бодуров и "Фулъм" тръгнаха зле на първенството в "Чемпиъншип", но определено не могат да се оплачат от липса на внимание. Новата сензация в Холивуд - Марго Роби, се оказа фенка на "котиджърс". 24-годишната красавица се снима на ст. "Крейвън Котидж" с бяло-черно шалче, а после и позира с фланелка на "Фулъм". Тя изгледа от трибуните и лондонското дерби срещу "Милоу". За съжаление Бодуров и компания паднаха 0:1.

Роби стана популярна с участието като любимата на Леонардо ди Каприо в хитовия филм "Вълкът от Уолстрийт". Освен това австралийката бе обявена за най-секси актриса в Холивуд от "Виктория Сикрет".

Роби, която е звезда в сапунения сериал "Съседите", призна наскоро в "Туитър", че е луда фенка на бившия отбор на Димитър Бербатов и Станислав Манолев. Тя обаче не разкри причините защо е обикнала "Фулъм".

Така Роби стана поредната известна личност влюбена в "котиджърс". Красавицата се присъедини към актьорите Хю Грант и Кейт Алън.

Марго не е само футболна фенка. Русата красавица си пада и по хокей. От време на време тя ходи на мачове на "Ню Йорк Рейнджърс" в НХЛ. "Винаги съм искала да играя хокей на лед, но в Австралия този спорт изобщо не е развит. Чак когато дойдох в САЩ, имах възможността да се упражнявам и смея да твърдя, че се оказах добра", разкрива Роби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай