Искат рицарска титла за Фрум

Искат рицарска титла за Фрум | StandartNews.com

Сега ще кара при мен в леглото, доволна е жена му

На Острова полудяха след историческото постижение на Крис Фрум. Той стана първият британец печелил два пъти Тур дьо Франс. Колоездачът на "Скай" триумфира в неделя, след като го стори и преди 2 години. "Скромният шампион", както го определя "Гардиън", предизвика лудница още в Париж. Стотици фенове се опитаха да се докоснат до новия герой Тура. Солидна бройка полицаи обаче им попречи да го нападнат за автографи.

"Разбира се беше много трудно, както на колелото, така и извън него. Имахме някои трудности, излишен стрес извън състезанието, но така стоят нещата през 2015 година", каза Фрум говорейки за множеството инциденти и ексцесии. "Сега ми трябва почивка. Твърде съм изтощен. Но в същото време и много доволен", добави още шампионът. Той категорично отрече твърденията, че е взимал допинг. "Ако намерят нещо забранено в него, това ще бъде по-велико и от намирането на чудовището Лох Нес", заяви легендата на британското колоездене Сър Дейв Брейлсфорд.

Днес Фрум се прибра в Лондон, където фенове го посрещнаха на летището с мощни викове. Истерията продължи дълго и феновете не пускаха Крис да си тръгне докато не даде автографи на всички. Много от тях поискаха той веднага да бъде награден с титлата "Сър". Колоездачът благодари на своите последователи и им обеща, че ще направи всичко възможно и догодина да е на върха.

Може би най-щастлива е съпругата на Крис Фрум - Мишел. Тя бе първата, която изтича при шампиона и го дари със страстна целувка. "Той винаги е бил честен - на думи и дела. Стига с тези допинги. След като кара за целия свят, сега е ред той да покара и в леглото", завърши щастливата Мишел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай