Хаджисотиров: Харесвам музиката на Белослава

 Хаджисотиров: Харесвам музиката на Белослава | StandartNews.com

Людмил Хаджисотиров-Удо е сред най-талантливите български баскетболисти. Роден е на 13 ноември 1980 г. Юноша на ЦСКА. През 1998 г. заминава за САЩ. Първо учи в "Уинчиндън" и печели титлата в конференция "NIPSAC", а през 2000 г. се мести в колежа в Бостън, където записва политически науки. Там е част от отбора "Бостън Ийгълс" и през 2001 г. става шампион на конференцията Big East в "Медисън Скуеър Гардън". Две години по-късно преминава в "Мейн", където е капитан на отбора и учи журналистика и масмедии. През 2004 г. се завръща в България. Последователно играе за "Левски", "Спартак МВР", ЦСКА и "Женева". В момента е помощник на Росен Барчовски в "Рилски спортист".

1. За какво харчите най-много?
- Последните месеци ми се наложи да изхарча най-много пари за техника. Компютър, Ipad, телефони и т.н., явно е бил такъв период.
2. Най-вредният ви навик?
- Мисля, че пушенето е най-вредният ми навик. Сравнително отскоро придобит, но надявам се, че и скоро ще бъде изкоренен.
3. Книга или филм?
- Зависи от книгата и филма. Но мисля, че удоволствието от това, да си завладян от магията на хубава книга, е несравнимо.
4. За или против задължителната военна служба?
- Против. Мисля, че е излишна загуба на време. Животът е прекалено кратък, за да се хаби във военна служба. Трябва да има професионалисти, който да се занимават само с това, да са добре платени и много добри.
5. Трябва ли да се върнат ученическите бригади и военното обучение?
- Мисля, че това, което може да се въведе, е кратък обучителен курс за мъжете в най-основните неща, свързани с военното дело. Но пак повтарям - кратък и базов!
6. Нещото, което може да ви изкара извън кожата?
- Лъжата, лицемерието, тесногръдието и простотията на хората.
7. За или против секса за една вечер?
- Това е индивидуално решение и според мен зависи много от това, в каква фаза от живота се намира един човек. Въпрос и на лични морални ценности.
8. Море или планина?
- Зависи от периода от годината. Много обичам и двете, да бягам от суматохата и лудницата на големия град (колкото и да го обичам - София).
9. Блондинки или брюнетки?
- На мен лично ми допадат повече брюнетките като визия.
10. За или против силиконовите гърди и присаждането на коса?
- Не съм фен на изкуствените придобивки. Въпрос на личен избор, но от естетическа гледна точка опеделено не ми харесва и изглежда неестествено.
11. Колко време можете без телефон?
- Мечтая си да изкарам няколко дни, но за съжаление животът ме принуждава да го използвам постоянно. Професията ми е такава, че трябва непрекъснато да съм в контакт с различни хора.
12. По колко часа на ден стоите в интернет?
- Опитвам се да не прекалявам, но минимум един час на ден съм в интернет. Невинаги това е цял период, но по няколко пъти на ден и акумулативно накрая може да се събира и повече.
13. "Енгри бърдс" или "Фармвил"?
- Честно казано, нито едно от двете. Не съм фен много на електронните игри.
14. Флиртували ли сте в мрежата и имали ли сте инстински успехи там?
- Сигурно на всеки се е случвало, но не мисля, че това е начин да завоюваш успехи в този аспект. Личният контакт с някой е винаги по-истински. Въпрос на избор.
15. Кой е най-гадният номер, който са ви свивали?
- Със сигурност е имало такива. При мен по-скоро е свързан в професионален план. Докато бях още професионален играч, когато се върнах от Америка, бях посрещнат за добре дошъл с един коктейл от селяния, провинциализъм, завист и интригантство. Типично по български. Но човек става по-силен от такива ситуации.
16. Какво е "Гангнам стайл" - забавление или невероятна глупост?
- В началото го приемах като забавление. А това, че е невероятна глупост, го правеше забавно. След това прекалиха с преекспонирането му и стана много досадно. Това е така нареченото one hit wonder или one and done.
17. Нощен клуб или тих ресторант?
- Обичам и двете, зависи много от настроението ми. Може би напоследък се случва повече да релаксирам в хубави ресторанти.
18. Бира или вино?
- Много обичам бира. Но чувството да пиеш чаша хубаво, отлежало вино в добра компания е страхотно.
19. Последният концерт, на който сте били?
- На Белослава. Много харесвам музиката, която прави - джаз, R'n'B, funk в комбинация с интелигентни и приятни текстове.
20. Колко лева имате в момента в джоба си?
- Достатъчно, но винаги бих искал да са повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай