Юбилейният екип на „Левски" с цитат от Апостола

Юбилейният екип на „Левски" с цитат от Апостола | StandartNews.com

София. „Времето е в нас и ние сме във времето". Този цитат на Апостола на свободата ще дава сили футболистите на „Левски", за да измият срама от настоящия сезон през следващото първенство, което започва в юбилейната година.

Сините представиха в Сердика сити център двата си нови екипа. За пръв път тимът от Герена ще носи испанската марка Joma. Договорът е за две години, а фланелките са уникални.

Освен вграденият цитат на Апостола, те са и със специален дизайн, съобразен с историята на „Левски". Екипите вече са пуснати в продажба. Цената им е 85 лева както за традиционното синьо, така и за резервния жълто – червен, какъвто е бил в далечната 1914 г.

Феновете могат да си ги закупят от магазина бул. Тодор Александров, както и в Ултра Блу на Герена.

От „Левски" обявиха, че са готови да разговарят и с различни вериги, които проявяват интерс към уникалния артикул. В Изработването му са участвали привърженици на клуба, а от испанската марка са приели идеите им.

„Готови сме да изработим и 10 000 фланелки, ако има желаещи", обявиха от Joma. Първи честта да носят новите фланелки имаха трима футболисти – Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Валери Божинов.

"Щастлив съм, че можем да представим оригинален продукт. Надявам се с тези екипи Левски да има още много успехи", заяви изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай