"ЦСКА-София" отряза треньорска глава

"ЦСКА-София" отряза треньорска глава | StandartNews.com

Загубата на "Интер" от "ЦСКА-София" с 1:2 ще коства уволнението на треньора Роберто Манчиин, твърдят италиански медии. Нерадзурите изненадващо паднаха в мача с играчите на Христо Янев, като единствено изравниха резултата чрез Родриго Паласио, а получиха попадения от Нунеш и Преслав Йорданов.

Това беше втора поредна разочароваща контрола на "Интер", след което нервите на ръководството не издържаха и изпълнителният директор Майкъл Болингброук привика Манчини на неприятна среща. На нея Роберто пък е контрирал с категоричното искане да бъде привлечен Яя Туре от "Манчестър Сити". Той беше негова основна трансферна цел и неуспешните му усилия да го доведе в "Интер" предизвикаха нападки от негова страна, че на клуба му липсват амбиции. Впрочем, самият Манчини още след смяната на собствеността в клуба намекна, че ако не го искат, ще си тръгне, без да създава проблеми. Среща с новите босове италианецът все още не е имал и това вероятно ще стане при турнето в САЩ.

Междувременно "Football Italia" обяви, че песента му е изпята и че фаворит за поста е Марсело Биелса. Аржентинецът е с отлични отношения със сънародника си Хавиер Санети, който е вицепрезидент на "Интер". А "Медиасет" разкри, че вече е имало контакти с Биелса и той проявява интерес към поста. Любопитното е, че самият Биелса остана без работи в понеделник, само два дни, след като беше назначен начело на "Лацио" и в момента клубът го заплашва със съд.

В същото време стана ясно, че ръководството на "ЦСКА-София" ще участва в търга за емблемата и се надява да придобие и нея след "Българска армия" и базата на Панчарево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай