Стойчо Младенов излиза на протест

Стойчо Младенов излиза на протест | StandartNews.com

"Лудогорец" харчат 10 пъти повече, твърди треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов изрази готовност да излезе на протест заедно с феновете, ако не бъде решен веднъж завинаги проблемът с базата на ЦСКА.

"Не мога да разбера защо не ни я дават", сподели треньорът на "червените" и обясни, че това спира инвеститор, който вече изявил готовност да строи на "Армията" и Панчарево.

Стойчо не поиска да коментира съдийското назначение за дербито в събота, но сподели, че не е особено доволен. "Единственият ни минус в момента срещу "Лудогорец" е може би 10 пъти по-големият бюджет от нашия, с който разполагат. Този мач няма да реши титлата, защото след това ще има много мачове да се изиграят", сподели Стойчо, "Иначе превъзхождаме "Лудогорец" във всичко останало - и като история, и като фенове".

Апостол Попов тренира на пълни обороти, Иван Стоянов също се готви нормално. Проблем има с Луис Соарес - Платини, който не може да направи самолетни връзки до София, след като игра за националния тим на Кабо Верде.

"За мен не е толкова важно да бъда избран за треньор на годината. Важно е хората, които ме срещат по улицата, да казват колко добра работа върша за клуба. Призовавам феновете да напълнят стадиона, необходима ни е тяхната подкрепа, за да победим "Лудогорец". ЦСКА е велик клуб, ние сме побеждавали най-добрите в света", завърши Стойчо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай