Сравниха "Ливърпул" със Сан Марино

Сравниха "Ливърпул" със Сан Марино | StandartNews.com

Можеха да дадат дузпа за българите, признават на Острова

"Ливърпул" се превърна в Сан Марино на клубния футбол. Така феновете се шегуваха с "червените" след 2:2 срещу "Лудогорец".

Социалните мрежи бяха залети от подигравателни коментари по адрес на Брендън Роджърс и компания. "По-добре "Ливърпул" да играят в Лига Европа, повече им отива", написа друг. Трети добави: "Г-н Роджърс, Вие ли казахте, че е лесно да се защитаваш". "Роджърс трябва да започне да разхожда куче. Така ще се учи да държи каишката", добавя друг фен. Колегите им от "Манчестър Юн" също не пропуснаха да отбележат мача в София. "А "Ливърпул" прави 2:2 срещу "Лудогорец". Лудост, нали", пише в официалния Туитър на "дяволите".

За пореден път феновете поискаха главата на Роджърс. "Когато и да те уволнят, ще е късно", бяха най-честите коментари. Други пък скочиха на играчите. Глен Джонсън бе обявен за клоун, а Симон Миноле сравнен с кофа за боклук. Някои от тях дори нападнаха капитана Стивън Джерард. "Той тича като гладна костенурка", написа бесен фен.
Медиите на Острова също разпънаха на кръст отбора. "Българските аутсайдери задълбочиха кризата при "Ливърпул" и Роджърс", написа авторитетният "Дейли Мейл" и призна, че съдията е можебо да даде дузпа за фаул срещу Мишо Александров. В друг материал изданието обвини защитата на "червените". "Ронят се като трохи. Дали в "Ливърпул" има поне един добър защитник? Не!", е заглавието на материала. "Безобразна защита провали "Ливърпул" в София", добави "Мирър".

Роджърс скъса от четки "Лудогорец"

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс не спря да хвали "Лудогорец" за представянето му като дебютант в Шампионската лига. "Заслужавахме да спечелим, но вашият отбор е класен и винаги създава проблеми на фаворитите. Изненадахте много хора и може да бъде горд от представянето си. Имаха възможност да покажат класа, а са за пръв път в Шампионската лига. Изключително представяне, моите поздравления", заяви Роджърс пред българските медии след двубоя. "Можехме да поведем с 3:1, с 4:1, но не се получи. Владеехме топката и започнахме със самочувствие, но вратарят ни направи грешка - поредната през този сезон", добави Роджърс.

Роджърс ще изкара още 3 седмици начело на "Ливърпул", прогнозира бившият вратар на клуба Брус Гробелар. "Брендън не прави нищо в отбора. Тимът играе все по-лошо. Няма и следа от представянето през миналия сезон", заяви легендата. Бившият защитник на "червените" Джейми Карагър пък оплю вратаря Симон Миноле. "Той трябва да бъде махнат от отбора незабавно. Допусна такива грешки, каквито и в училище не се правят", изригна бившият защитник.

Изпотиха ни доста

Коло Туре, защитник на "Ливърпул"

"Лудогорец" игра добре. Те са много добър отбор, накараха ни да работим. Беше трудно за нас, но искахме да победим, но не успяхме. Все още имаме шансове, ако спечелим последния си мач, ще се класираме. Играхме срещу един много силен отбор.

Не сме в добра форма

Джордан Хендерсън, халф на "Ливърпул"

"Лудогорец" е добър отбор, много силен технически. Разочаровани сме, че допуснахме гол в края. Все пак имаше доста повече положителни неща в нашето представяне, но все още сме много далеч от това, което искаме да бъдем.

Голът ми беше брилянтен

Рики Ламбърт, нападател на "Ливърпул"

Този гол значи много за мен. Все пак това беше първият ми мач като титуляр в Шампионската лига. Беше брилянтно да се разпиша и да ни върна толкова бързо в мача.

Вярвам че ще се класираме

Джо Алън, халф на "Ливърпул"

Всичко е в нашите ръце. В последния мач от групата играем с "Базел". Вярвам че ще ги победим, все пак играем на "Анфийлд".
Призовавам феновете да ни подкрепят и да напълнят стадиона - ще успеем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай