Шампионска заря в Разград

Шампионска заря в Разград | StandartNews.com

С бразилско музикално шоу ще зарадва феновете си „Лудогорец" след шампионския мач с „Берое", на който Георги Дерменджиев и футболистите ще получат златните медали и купата за петата поредна титла.

„Берое" не успя да развали празника на „Лудогорец", въпреки че удари „орлите" с 2:0 насред Разград. Цял мач феновете на домакините не спряха да палят факли в чест на петата поредна титла, която бе връчена след мача, а в началото срещата бе прекъсната за малко. Причина за това станаха хвърлените по терена ленти.

Попадения на Емин Ахмед (11) и Венци Василев (35), „Берое" си осигури визи за Европа, след като ще завърши на трето място. Така заедно с „Левски" за сега ще преставя България в Лига Европа. Гостите бяха улеснени в задачата си и от домакините, които бяха дали почивка на играчите, които извоюваха титлата и дадоха шанс на тези, които рядко попадаха в титулярния състав. След това дойде време за песни и танци. Кулминацията бе изпълнението на Андреа Начева. На нейната версия на „Ние сме шампиони" на „Куин" се появиха и героите, донесли петата титла.

Георги Дерменжиев: Свършихме работата, когато трябваше

Честито на „Берое" това бе техният мач. Ние, когато трябваше си свършихме работата, заяви треньорът на „Лудогорец" Георги Дерменджиев. „Следваме програма и за нас бе важно да вземем титлата по-рано. Направихме го, сега ще подобряваме играта си за участието в Европа. Не ни трябват много нови играчи. Казах и преди – двама или трима. Искам да благодаря на хората в Разград, които показаха, че си обичат отбора. Веждате колко деца, а възрастни хора бяха на трибуните", каза още спецът.

Вице раздаде златото в Разград

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев връчи петата поредна титла на „Лудогорец". По този показател „орлите" се надериха след ЦСКА, след като никой от двата тима не е станал шампион повече от три пъти един след друг. Доста от титулярите не си взеха медалите, след като бяха пуснати във ваканция. Феновете аплодираха всеки един от тези, които се явиха на подиума заедно с треньорите и шефовете на клуба. 

Празник в Разград

Популярният музикант Калин Вельов ще представи невероятния и единствен в България проект „Амазония Денс Проджект". Той показва модерната бразилската култура в едно съчетание от електро-акустична клубна денс музика и бразилски танци. Заедно с бразилската певица Хулия Мартинес и саксофонист, Калин Вельов ще изпълни световни хитове от DJ компилации, авторски песни и бразилски стандарти в оригинални „хаус" аранжименти.

Феновете ще имат възможността да видят на живо балета „Амазония Денс Проджект" с лидера им Елена Бали, които ще представят изкуството на бразилските модерни и карнавални танци.

И стадионът ликува с шоу

Веднага след последния съдийски сигнал на шампионския мач с Берое пред публиката на „Лудогорец Арена" пяха талантливите деца, носители на множество награди - Даяна Гиргинова от музикална школа „Илия Бърнев, Иван Гайдаров, Ивайло Петков и Андреа Начева.

Шоуто допълват танцова формация „Феникс" и мажоретния състав от Центъра за работа с деца в Разград.

През почивката Детско-юношеската школа на "Лудогорец" награди своите най-добри състезатели. За най-добър отбор беше обявен отборът на 17-годишните, на които са им необходими само 3 точки за да станат шампиони във възрастовата си група, а това може да стане още утре, в предстощият им домакински мач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай