„Рибър" е шампион на Kamenitza Фен купа в Плевен

„Рибър" е шампион на Kamenitza Фен купа в Плевен | StandartNews.com

Плевен. Плевенският тим „Рибър" спечели днес регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа за Плевен и Велико Търново. Напред в битката за пътуване до Рио и Маракана продължава и финалиста „Батковци".

В мача за първото място „Рибър" спечели с 3:2 след дузпи. На трето и четвърто място се класираха съответно отборите на "Барселона" и "Старт". Росен Ангелов от тима на "Барселона" стана „Най-атрактивен играч", с което заслужи и специален SPA&test-drive уикенд от Ford-Moto Pfohe. Заради големия брой спасени положения, титлата „Най-добър вратар" отнесе Павел Василев от "Батковци".

В близост до терените на Градския стадион футболните емоции не стихваха през целия уикенд. Трима финалисти се съревноваваха за 365 литра бира в играта „Точен шут". Най-прецизният мерник беше на Тихомир Тинчев от Обнова, който спечели голямата награда от 365 л. Kamenitza за приятели.

Феновете на стадиона в Плевен, взели участие в една от двете игри „Пътя до Маракана", ще участват в томбола за спечелване на мечтаното пътуване до Рио и един от тях с повече късмет ще може да се докосне до митичния стадион „Маракана" заедно с двама свои приятели.

Високотехнологичният смартфон Samsung GALAXY S4 отиде при късметлията Бойко Найденов, а други 4-ма фенове в играта на GLOBUL „Бърза връзка" си тръгнаха с фланелки на "Манчестър Юнайтед".

Рекордът от Варна в играта на Samsung „Силен шут" от 111 км/час бе повторен от Георги Великов, който получи аксесоар за смартфон на марката. Ветеранът от Спартак Хари Казаков застана пред вратата в „Играй с вратаря" и демонстрира завидна ловкост - той опази всички топки и заслужено спечели оригинална топка от Adidas.

Следващият регионален полуфинал на турнира ще се състои през уикенда на 15 и 16 юни, на стадион „Дунав" в Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай