Попето: Много слаб мач

Попето: Много слаб мач  | StandartNews.com

Българският национал Ивелин Попов заяви след загубата с 0:1 от Норвегия, че това е бил един от най-лошите мачове на тима ни в последните години.

"Подведохме се по тяхната игра и не ни се получи играта, съжалявам. И ниво, и момента форма, не се случиха нещата. Слаб мач", коментира Попето.

"Феновете са дошли да гледат хубав футбол, но днес не го видяха. Ще се опитаме да играем по-добър футбол срещу Италия. Има още три мача, нека да приключат", каза още Ивелин Попов.

Дяков: Липсва ни класа

"Нашият стил не е такъв, играхме с изритани топки. Те играят така, а ние не трябваше да го правим. До гола играхме добре, имахме няколко положения, но това не беше достатъчно. Не знам какво ни липсва. Може би и класа ни липсва, не можем постоянно да се оправдаваме с други неща. Изпуснах си нервите при излизане от мача, дадох последната си капка пот, но не издържах, псуваха ме на майка. Не постъпих правилно, но това беше грозна постъпка. Много ми се мислеше позитивно за мача с Италия, но няма как. Не сме се повлияли от критиките, знаем, че в България има 7 милиона българи, които са 7 милиона треньори. Нека оставим Ивайло Петев да решава", каза капитанът на "лъвовете" Светослав Дяков.

Рангелов: Феновете са негативни към нас

"Надявам се бързо да излезем от тази ситуация. Не може да се класираме на голям форум, а това мъчи нашия отбор. Има млади футболисти, които имат потенциал. Феновете са доста негативни към нас, някои журналисти също. Само ние може да излезем от ситуацията. Трябва да покажем едно мъжество срещу Италия и да се борим за нашата чест", каза пък нападателят Димитър Рангелов.

Мицански: Не играхме на максимума на възможностите си

"Не бяхме на нивото, на което трябваше. Такъв е футболът. Ако не покажеш по-добра игра, не можеш да победиш. Не играхме на максимума на възможностите си, които имаме. Нещата не се получиха и не успяхме да победим. Моментът е труден за мен и моите съотборници, но мисля, че някога ще излезем от това положения. Имаше мачове, в които нещата се получаваха. Сега в най-важния момент не се получиха нещата", заяви Илиан Мицански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай