Национал от "Левски" пак гледа към Полша

Национал от "Левски" пак гледа към Полша | StandartNews.com

Контузия отвори шанс за увехнало "лале"

Нов шанс за трансфер в Полша се е отворил пред Владимир Гаджев. Капитанът на "Левски" отново е в полезрението на тим от "Екстракласа". Поляците имаха човек на "Герена" за мача с "Лудогорец", за да се уверят, че Владо е във форма, въпреки че "сините" са във втората шестица.

През миналото първенство Гаджев бе спряган за "Лех". Нещата обаче така и не се получиха и той се размина с клуба от Познан. Сега обаче Гаджев е твърдо решен, че иска да се пробва отново зад граница. Преди да се завърне в "Левски" през 2008 г., той се подвизаваше в гръцките "Панатинайкос", а след това и в ОФИ. Италианска компания пък предлага Божидар Краев на няколко клуба на Апенините. Агенцията иска да го откупи, за да може по-късно да го пласира в някой от тимовете от Серия А. Засега обаче няма сделка между нея и "Левски" за подписа на таланта.

Междувременно стана ясно, че контузия може да отвори шанс за последна изява в "Левски" за Луис Педро. Ливан Абди пропуска заради травма гостуването на "Хасково". Той тренира отделно днес, след като се оплака, че е бил наритан в глезена в сряда в битката с "Лудогорец". Така за пръв път от доста време се отваря възможност за изява на Луис Педро. Холандецът изпадна в девета глуха от началото на пролетта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай