Моци: Сбърках в Ловеч

Моци: Сбърках в Ловеч | StandartNews.com

Звездата на "Лудогорец" Козмин Моци донесе победата над "Литекс" в Разград, а после се извини за грозните жестове в Ловеч отпреди месец.

"В предишната среща с "оранжевите" направих най-голямата глупост в кариерата си и съжалявам", каза румънецът. Ловчанлии поведоха на "Лудогорец Арена", но после шампионите им скриха топката за 3:1, макар и с човек по-малко.

Треньорът на разградчани Георги Дерменджиев бе лаконичен след важния успех: "Доволен съм, "Литекс" имаше само един удар към вратата. Освен това играха грубо - затова реагирах срещу съдията Ивайло Стоянов. Поздравявам ги обаче, че не се затвориха и се получи мач с доста футболни достойнства".

Паднахме заради съдията

вкупом ревнаха от "Литекс" след поражението с 1:3 от "Лудогорец" в Разград. "Причините за загубата са, че когато останахме 11 на 10, трябваше повече да държим топката. Другата причина е реферът. Какво му стана?! Беше под всякаква критика и не само главният. Подаваме жалба. Много съм афектиран", беснееше президентът на ловчанлии Трифон Попов.

В подобен тон се изказа и треньорът на "Литекс" Краси Балъков. "Всяко едно падане на техните състезатели беше свирено нарушение. Същото беше и при втория гол", каза треньорът Красимир Балъков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай