Манджуков: Няма да фалираме, но няма и Европа

Манджуков: Няма да фалираме, но няма и Европа | StandartNews.com

Нахраниха феновете на "Армията", предлагат им и фалит

Европа през крив макарон ще гледат феновете на ЦСКА. Това стана ясно вчера на дългоочакваната среща между привържениците и босовете на "армейците" - Милко Георгиев и Ивайло Манджуков. На нея се изсипаха около 300 представители на 32 "червени" фракции, които изпълниха баскетболната зала на "Армията". Там ги чакаше солиден кетъринг. Шефовете предложиха две опции, които според тях са единствените пред финансово затормозения клуб . План "A" предвижда сегашното дружество да продължи да съществува и да се направи опит то да се оздрави.

"Това е най-добрият вариант от гледна точка на морал и етика. Аз няма да съм човекът, който ще фалира ЦСКА. В момента няма крупен инвеститор, който да застане зад каквато и да е стратегия", заяви Ивайло Манджуков. Вариант "Б" пък е да създаде ново дружество, което обаче отново да участва в "А" група още през следващия сезон. В тази идея се предвижда и бюджет от 6 милиона лева, които ще дават бащата на Ивайло - Петър Манджуков, и Инджов, които официално се оттеглиха наскоро. Това се явява и предпочитаният вариант в очите на мажоритарните акционери. Какъвто и вариант да се предприеме, Манджуков бе категоричен, че ЦСКА няма да играе в Европа, дори да се пребори за квота.

"Червените" фракции записаха на лист своите имейли, за да получат подробна информация относно случващото в идните дни, когато ще стане ясно бъдещето на любимия им отбор. Някои ултраси попитаха защо не се водят преговори с изявилия желание да налива пари турчин с британски паспорт - Дениз Кизилоз. "Положението с този господин е "даваш ли даваш, балканджи Йово", изригна Манджуков и обяви, че Кизилоз е, меко казано, несериозен човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай