"Литекс" би пред новия си треньор

"Литекс" би пред новия си треньор | StandartNews.com

"Литекс" удари "Монтана" с 2:1 в Ловеч и излезе начело в "А" група. Герой за "оранжевите" за пореден път стана Данисло Асприля. Колумбиецът заби гол красавец, а после добави и попадение от дузпа. За новака "Монтана" се разписа Балджийски - също с майсторски шут. Наказателният удар, с който ловчанлии биха, обаче бе доста спорен.

Съдията Станислав Ставров отнесе доста критики от гостите за решението си. Любопитно бе, че успехът на домакините бе изгледан от ложите от Лауренциу Регенкампф. Това е вторият пореден мач в Ловеч, на който той присъства. Румънските медии побързаха да свържат 39-годишния специалист с треньорския пост в "Литекс". Според информациите бившият защитник на "оранжевите" ще смени Люпко Петрович в следващите седмици и вече води преговори за това.

Изданията в северната ни съседка твърдят, че ходът на ръководството на "Литекс" с назначаването на Петрович е бил временен, колкото да се спаси положението. Лауренциу Регенкампф за последно бе треньор в Саудитска Арабия на "Ал Хилал".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай