"Левски" вдигна Домо и Минев

"Левски" вдигна Домо и Минев  | StandartNews.com

"Левски" вдигна Валери Домовчийски и и Веско Минев за дербито с "Локомотив" (Сф).

Валери не тренира цяла седмица заради болки в адукторите, докато бранителят пропусна само заниманието в сряда. Днес и двамата се готвеха наравно с останалите.

Срещата с "Локо" (Сф) със сигурност пропускат контузените Крумов и Божинов, както и Луис Педро, който е наказан заради червения картон, който получи в дербито с ЦСКА.

Треньор пускал слухове за Гигов

Треньор пускал слуховете, че Николай Гигов ще зареже "Локомотив" (Сф), обяви спортният директор на клуба Кристиян Добрев в навечерието на дербито с "Левски". "Водеше "Славия" преди две години", загадъчно обяви Кичо, без да назове името му. Вероятно става дума за Емил Велев. "Нямаме проблеми от финансово естество", категоричен е спортният директор.

Той каза още, че преотстъпеният от "Левски" Антон Огнянов няма да играе срещу "сините" и ще започне подготовка с "Локо" от понеделник. "Знаем, че в "Левски" има някакво напрежение, така че на съперника ни няма да му е лесно. Тайно се надявам да спечелим на "Герена", каза още Добрев. Кичо разясни и ситуацията около Цветан Генков: "Той има оферта от чужбина и ще ходи на място да се договаря. Ако не стане, ще дойде при нас".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай