"Левски" стопли феновете със 7:1

"Левски" стопли феновете със 7:1 | StandartNews.com

Гонзо похвали младоците след погрома във Варна

"Левски" направи подарък на феновете си с познат резултат. Навръх 20-годишнината от най-гръмката победа над ЦСКА със 7:1 "сините" се разправиха със същия резултат над "Спартак" (Вн). Така те без проблем си осигуриха място на 1/8 финалите в турнира за Купата на България. Съдбата обаче си направи лоша шега със Златко Янков. Той бе един от героите при паметния успех над "армейците", но днес бе в редиците на губещите. При победата блесна Божидар Краев. Младокът се отчете с хеттрик в първия си мач като титуляр за "Левски".

"Радвам се за Божо, както и за останалите млади момчета. Не мога да отлича никой от тях конкретно. Важното е, че отборът искаше, опитваше се и доминираше през цялото време", обяви Георги Иванов, който даде почивка на повечето досегашни титуляри. "Божидар, Галин Ташев, Цонев, Мисяк и другите са бъдещето на "Левски". Трябва им само малко време, за да укрепнат физически и да бъдат водещи играчи. За "Лудогорец" още не сме мислили, ще го правим от утре.

"Не сме търсили този резултат. Стана случайно. Не вярвах, че можем да бием така. Хубаво е за самочувствието ни, както и за феновете, които ни подкрепиха", допълни Гонзо. От агитката на "Левски" се оплакаха, че секторът й е бил омазан с грес. Тази на "Спартак" пък дойде облечена изцяло в черно и цял мач скандираше против ръководството. До по-бурен протест обаче не се стигна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай