"Левски" губи втори младок до лятото

"Левски" губи втори младок до лятото | StandartNews.com

Заляха "сините" с молби за билети за "Лудогорец"

"Левски" понесе нов тежък удар с един от младите си играчи. Защитникът Деян Иванов, който се превърна в един от любимците на феновете, е аут почти до лятото. Той напусна рано-рано юбилейната среща с "Юргорден", а днес стана ясно и диагнозата му - скъсани кръстни връзки. Така Стойчо Стоев няма да може да разчита на него около 8 месеца.

В понеделник ще стане ясно, къде ще бъде опериран. Освен това проблем Деян има още два. Той трябваше да легне под ножа след края на есента заради херния. Освен това има и друга контузия в колената, което често му създаваше главоболия до сега. Младокът обаче стискаше зъби, за да бъде алтернатива на Карнер и Белаид. За сметка на това "сините" си отдъхнаха за Джереми де Нойер. Холандецът пропусна мача с шведите, след като получи болки в корема на загрявката. Той все още не е възстановен напълно от вирус, който пипна покрай участието си в националния отбор на Кюрасао. Преди около месец.

В същото време на "Герена" се очакват истерия в понеделник за предстоящото дерби с "Лудогорец". Билетите ще бъдат пуснати в продажба днес в интернет. От фенклуба на "сините" обявиха, че са затрупани с заявки, които едва ще смогнат да изпълнят. В офисът на "Тодорини кукли" обявиха същото. Двубоят е в неделя от 20,00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай