Камата: Футболистите вече няма да се мяркат в „Син сити”

„След като съм тук, значи всичко в ЦСКА ще е наред”, каза Стоичков.

Камата: Футболистите вече няма да се мяркат в „Син сити”   | StandartNews.com

София. Христо Стоичков се завърна на стадион „Българска армия". Той обеща дисциплина в ЦСКА, но помоли да не говори за най-важните събития в клуба като смяна на собственост и промени в ръководството, тъй като и той очаква решението по казуса с влизането на Гриша Ганчев в ЦСКА.

Легендата на българския футбол се зарече, че футболистите на ЦСКА повече няма да се мяркат в дискотеките „Найтфлайт" и „Син сити". Той призова играчите да спрат да качват татуировките си в социалната мрежа Фейсбук, както и да намалят обеците и геловете.

Стоичков качва отбора на лагер в Етро поле, но отказа да коментира дали ще вземе и футболисти от Ловеч и кои от сегашните ще останат в отбора. Той се е договорил с ръководството всичко със заплатите да бъде изчистено на 100 процента всеки месец, но не назова кой му е дал гаранциите. Аз съм гаранцията, подхвърли с усмивка Стоичков, имам широк гръб и не се страхувам. Той отговори на шега и на въпроса за връщането на Наско Сираков в „Левски". Малко по-напред от него съм, заяви Стоичков, но стига с тези сравнения, пожелавам му успех. Все пак се позаяде с вечния съперник, че някои се радват на един черно-бял гол докато неговите са много и то на цветна телевизия.

Ицо каза, че тръпката му да изведе отбора днес е същата както през 1985 година, когато е стъпил на „Армията". Въпреки че отказа да коментира каквито и да е теми около ръководството на клуба и дали ЦСКА ще стартира в Европа, Камата гарантира: „След като съм тук, значи всичко в ЦСКА ще е наред.

След импровизираната пресконференция на „Армията" Стоичков се снима с всички фенове, като най-много се зарадва на малко бебенце, накипрено с екип и шал на ЦСКА, като го прегърна и дълго време го гушкаше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай