Истерия за билети преди "Ливърпул"

Истерия за билети преди "Ливърпул" | StandartNews.com

София. В истерия се превърна продажбата на билети преди мача между "Лудогорец" и "Ливърпул" и Шампионската лига, видя "Стандарт". Сблъсъкът за оставане в Европа е в сряда вечер от 21,45 ч на ст. "Васил Левски". До момента единствено сектор "А" е напълно разпродаден, но за останалите сектори има макар и малко места. В последните два дни се забелязва истински наплив на чужденци, които искат да видят шоуто. Не става въпрос за привържениците на "Ливърпул", за които отдавна са отделени билети. Доста туристи в България, както и фенове от Балканите искат да видят българското чудо срещу петкратния носител на КЕШ. Те взимат билети основно за сектор "В".

В същото време продължават и опитите на хората от черната борса да продадат пропуски. Група ентусиасти сновеше вчера цял ден на студа пред националния стадион и спираха всеки минаващ с оферта. Те имаха пропуски за всички сектори и повечето от тях ги предлагаха на реалните им цени. "И ние сме хора. Замръзнахме, но печелим. Хората търсят билети", сподели един от тях пред репортер на "Стандарт".

В интернет също продължава продажбата. Сред офертите има доста любопитни. Например продават се цели шест билета - 3 за "Лъвчетата" и 3 за сектор "Г", за скромната сума от 39 лв. Два пропуска за същата зона, които струват общо 85,50 лв., за само 25. Все пак да са сигурни, че няма да станат жертви на измама, нека феновете отидат до касите днес, призоваха домакините.

Капитанът зарадва деца

Националът Светослав Дяков зарадва малките футболисти от школата на ДФК "Лъвчетата". Капитанът на "Лудогорец" изгледа победата на родените 2003 г. с 2:0 над "Щурче" и лично поздрави всеки от тях. Той се снима с отбора, а след това раздаде и автографи на децата, които не спряха да го питат дали "Лудогорец" ще бие "Ливърпул". Симпатиите на Дяков към 11-годишните "лъвчета" не са случайни. Треньорът на тима Тихомир Йосифов е кум на национала.

Строг испанец надува свирката

Испанска бригада получи наряда за мача "Лудогорец" - "Ливърпул". Главен рефер на срещата ще бъде Матеу Лаос, който ръководи европейската квалификация между България и Хърватия на 10 октомври в София (0:1).

Лаос е известен със своята безкомпромисност. Статистиката показва, че той вади средно по 7 жълти картона в последните си 10 ръководени срещи, за същия период е показал и 10 червени.

През миналия сезон 37-годишният рефер ръководи битката за титлата между "Барселона" и "Атлетико". Мачът завърши 1:1, което направи мадридчани шампиони. Лаос бе главен рефер и на финала за Купата на Испания между "Реал" и "Барселона" - 2:1.

Петричев: Няма да подавам жалба

 Няма да подавам жалба срещу ЦСКА, обяви пред "Гонг" изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. По време на интервютата след края на срещата той бе наплют от фен на "червените". "Нямам намерение да подавам жалба срещу ЦСКА, въпреки че останах много огорчен от атаката срещу мен. Още в началото на така наречената война аз се зарекох, че няма да кажа лоша дума и продължавам да държа на това. Не ми беше лесно да запазя самообладание в тази ситуация, но го направих заради многото приятели, които са фенове на ЦСКА. Те ми се обадиха, възмутени от случилото се. Обади ми се и Ивайло Манджуков, който също се разграничи, което му прави чест. В момента имам много по-важни задачи от това да продължавам войни. За мен случаят е приключил", добави Петричев.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай