И "Левски" помоли феновете за помощ

И "Левски" помоли феновете за помощ | StandartNews.com

"Левски" също се обърна към публиката си с молба за парични дарения, които да отидат за спасяване на лиценза. Вчера шефът на УС Иво Тонев сподели, че около 805 000 лева делят "сините" от получаване на такъв. Ето апела в клубния :

"Футболен Клуб Левски изказва искрената си благодарност към всеки направил дарение и оказал помощ на отбора през този тежък период!

Обръщаме се към всички Вас, които обичате ЛЕВСКИ, с апел за съпричастност към любимия футболен клуб

Крайният срок за погасяване на задълженията на клуба свързани с Лицензирането му за сезон 2015/2016 г. е 31.03.2015 г. Всички набрани от дарения по кампанията „Левски е твой" средства са и ще бъдат използвани от Клуба единствено и само за погасяване на задълженията свързани с лицензирането.

Обичта към Левски е това, което ни обединява, което ни е карало да се радваме на постиженията и победите на любимия отбор, да тъгуваме при загубите му и най –вече да сме заедно в радост и болка. Сега е моментът, в който всеки привърженик на ЛЕВСКИ – София, може с личния си принос, реално да даде възможност на своя клуб да заеме мястото си в редиците на професионалните отбори в Европа.

Дарения, колкото Ви позволяват възможностите и Ви диктува сърцето, можете да направите по банков път, по следната сметка:

Банка: БАНКА ДСК"ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG06STSA93000021964080

Бенефициент: „ПФК Левски"АД

Или в брой, на място в касата на ПФК Левски: в гр. София, ул. „Тодорини кукли" № 47, в административната сграда на клуба всеки работен ден и извънредно на
28.03.2015 г. (събота) от 10.00 до 16.00 часа.

Обичта на тези, които подкрепят Левски е най – силното ни средство за преодоляване на всяка трудност и само заедно и обединени от тази кауза, можем да постигнем целите си!

На Левски е достатъчна личната подкрепа на всеки от нас, който е обичал, обича и ще обича винаги СИНЯТА ИДЕЯ!

Левски е над всички нас, защото го носим в сините си сърца!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай