Грешникът за ЦСКА се покая с писмо

Грешникът за ЦСКА се покая с писмо | StandartNews.com

Томов: Чакам след изборите да ни върнат базите

Вратарят Якуб Дивиш, който сгреши фатално срещу "Черно Море" (1:1), използва социалната мрежа, за да се извини. В своята страница във Фейсбук чехът написа на родния си език и на английски: "Извинявам се на съотборниците си, треньорите и феновете на ЦСКА, моята голяма грешка коства трите точки". Под статуса привържениците на "армейците" дадоха масово прошка на Дивиш и го окуражиха.

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов пък изрази съжаление за изпуснатия успех и разкри, че е изгледал срещата на "Тича" сред агитката на "армейците".

"При всички мачове в източна България, и на север и на юг, имаме много фенове. Винаги в този мач съм сред тях. Само за хубави неща си говорихме", заяви Томов. След което засегна болната тема с базите: "Ще се събират още повече подписи. В тази политическа кампания очакваме от бъдещите управляващи да вземат отношение по базите. Надявам се след 5 октомври този въпрос да се реши. ЦСКА не може да бъде затворен в една партия. При всички случаи имаме кауза в предстоящите избори. Не крия, че очакваме от бъдещото управление, било коалиция ГЕРБ да управлява и да има много позитивно отношение към базите и ЦСКА", каза силният човек на "Армията". Той разкри, че клубът е на 50 000 лева плюс от празника с "Металург" (Донецк). Парите вече са изхарчени за текущи задължения. Преди Варна "червените" взеха по премия, а и пътуваха със самолет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай