Димитър Пенев раздава награди на Фен Купа 2017

Димитър Пенев раздава награди на Фен Купа 2017 | StandartNews.com

Столичните регионални полуфинали на Kamenitza Фен Купа 2017 ще се проведат този уикенд на игрищата в комплекс „Спортна София" (Зона Б5). Участващите отбори са общо 64, като 56 от тях са от София-град, а останалите 8 са от София-област. Сред тях е и тимът на „Малки страсти" – национален шампион от миналогодишното издание на Фен Купа.

Официалното откриване на столичните полуфинали ще бъде в събота от 12:00ч. Веднага след встъпителната церемония, за вдъхновение на участниците, ще се проведе демонстративен мач. В него ще премерят сили отбор на Христо Йовов и приятели срещу сборен тим на местни журналисти.

Залогът пред полуфиналистите е много висок и по всичко личи, че надпреварата за столичната Фен Купа 2017 ще е изключително интересна и оспорвана. Само отборът на първо място ще спечели квота за националните финали на турнира и ще продължи по пътя към голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа.
Участниците в софийските полуфинали ще получат допълнителна мотивация от присъствието на най-добрия треньор в историята на българския футбол Димитър Пенев. Стратегът ще се появи на терен в неделя, за да връчи лично купата на първенците и да им пожелае успех в кулминационната фаза на турнира.

По традиция, за гостите са предвидени и много странични игри и забавления, които ще се провеждат покрай терените. Всеки пълнолетен посетител е добре дошъл да се включи в тях напълно безплатно и да изпита късмета и уменията си за награди като 365 литра Kamenitza за споделяне с приятели, GPS Fitness гривна, халба, топка, раница, фланелка и други спортни артикули.
Името на столичните регионални шампиони на Фен Купа 2017 ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай