Цветанов: Бъдещето на Дряново е номер 11 за Мирослав Семов

Цветанов: Бъдещето на Дряново е номер 11 за Мирослав Семов  | StandartNews.com

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов и кандидатът за кмет на община Дряново Мирослав Семов, който ГЕРБ подкрепя, се разходиха по пешеходната зона на град Дряново и разговаряха с хората.

„Бъдещето на Дряново е номер 11 за кмет и номер 6 за общинска листа на ГЕРБ с водач Даниела Василева. Много е важно Дряново да се превърне в достъпна община, затова трябва да изберем достойния и почтен кмет Мирослав Семов и отбора на ГЕРБ", заяви Цветанов. Той подчерта, че е изключително притеснително това, което жителите на Дряново му споделят.

„Тук опонентите ни се гласят масово да купуват гласове. Единственият начин да се противопоставим на купения вот е всички да гласуваме, за да се промени Дряново", категоричен бе Цветан Цветанов.

„Зам.-председателят на най-силната партия в България – ГЕРБ е тук, за да ни подкрепи в усилията ни да извадим община Дряново от кризата", каза кандидатът за кмет Мирослав Семов пред жителите на Дряново.

Заедно с Цветан Цветанов и Мирослав Семов бяха народните представители Добромир Проданов и Цветомир Михов, който е и областен координатор на ГЕРБ в Габрово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай