Подпалиха колата на кандидат-кмет в Ямбол

Подпалиха колата на кандидат-кмет в Ямбол | StandartNews.com

Неизвестни подпалиха колата на кандидат-кмет в Ямбол. 10 минути преди 1 часа на 9 октомври е пламнал лек автомобил Волво С60, който се ползва от Неда Карска, кандидат-кмет на НФСБ за община Ямбол.

Следствие на пожара е обгоряла предната част на автомобила. По първоначални данни причината за пожара е умишлена дейност, съобщиха от полицията в Ямбол.

Волвото е пламнало на улица "Хан Тервел", където е било паркирано от Карска. Имам подозрения кои са извършителите. Това е опит да бъда сплашена в предизборната кампания, заяви Неда Карска. Автомобилът е с английска регистрация, но от две години се ползва от координаторката на НФСБ в Ямбол. Наскоро тя обеща пълна ревизия на общината, ако стане кмет. Точно преди 7 месеца бе опожарен автомобилът на ямболската адвокатка Ваклена Кънчева. Тя е адвокатка, която води дела на Карска и в същото време е втора в листата на НФСБ за общински съветници в Ямбол.

В нощта срещу петък в Ямбол е подпален и още един автомобил. На улица "Генерал Заимов" е опожарен джип Гранд Чероки, собственост на 43-годишен жител на града. Огънят е унищожил преден ляв калник и декоративна пластмасова решетка. По първоначални данни и този автомобил е опожарен умишлено. Огнеборци са успели да загасят и двата горящи автомобила.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай