Кандидатите за кметове на ГЕРБ се включиха в инициативата "Аз обичам Перник"

Кандидатите за кметове на ГЕРБ се включиха в инициативата "Аз обичам Перник" | StandartNews.com

Поредната акция от инициативата „Аз обичам Перник" беше проведена днес в кв."Изток". Кандидатите на ГЕРБ за кметове на Перник д-р Вяра Церовска и на „Изток" Емил Костадинов, заедно с кандидатите за общински съветници Денислав Захариев, Розалина Николова, Мирослава Николова и Румяна Гьорева пребоядисаха спортните съоръженията на площадката за стрийт фитнес в квартала. В акцията се включиха и членове на младежката структура на ГЕРБ-Перник. „Основна цел на всички мероприятия от инициативата „Аз обичам Перник" е заедно и с общи усилия да подобрим качеството на живот в общината", каза д-р Вяра Церовска. Тя подчерта, че диалогът с жителите на Перник е много важен, за да бъде изградена нова, модерна и развита община.

„Искаме да бъдем полезни на нашите съграждани и няма да пестим усилия за преобразяването на града си. Ако бъдат избран за кмет основен приоритет ще бъде подобряване на инфраструктурата и обновяване на междублоковите пространства", заяви кандидатът за кмет на кв."Изток" Емил Костадинов.

Следващата седмица на пребоядисана площадка ще се проведе състезание по стрийт фитнес, организирано от ГЕРБ-Перник. Местната структура е подсигурила и наградния фонд за победителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай