Вуцов: В колата ми звучат "Куин"

Вуцов: В колата ми звучат "Куин" | StandartNews.com

Велислав Вуцов стана на 46 г. в петък. Бившият треньор на "Левски", "Славия", "Черно море", "Марек", "Калиакра", "Спартак" (Вн), "Спартак" (Пл) и "Янтра" винаги е отзивчив за интервюта. "Стандарт" го потърси за традиционните лексиконни въпроси веднага след като един от синовете му го поздравяваше за рождения ден. "Цял ден ми звъни телефонът, направо се побърках. Много съм търсен", заяви Вуцов в началото на разговора. Ето какво още каза Вили.

1. За какво харчите най-много?

- Не бих казал нещо конкретно. Харча за много неща. Най-вече за децата си. Или по-точно казано - харча за тях с най-голямо удоволствие.

2. Най-вредният ви навик?

- Охо, много са! Може би най-вредният ми навик е, че не се научих да премълчавам някои неща. Доста често си патя заради това. Но аз съм такъв човек.

3. Книга или филм?

- Определено предпочитам филмите. Харесвам всякакви видове - най-вече екшъни. Но обичам новите. Когато изгледаш един такъв филм, няма смисъл да го гледаш пак.

4. За и против задължителната военна служба?

- Твърдо за! Тя вкарва у хората ред и дисциплина. Днес най-тежи липсата на тези две качества у младите. Те са разпуснати. Дори военната служба да е по-кратка като време - 6 месеца например, пак ще бъде достатъчно младите да се научат на полезни неща.

5. Трябва ли да се върнат ученическите бригади и военното обучение?

- Не мога да кажа. Не съм бил никога на бригади.

6. Нещото, което може да ви извади извън кожата?

- Непочтеността! За съжаление всеки ден се сблъсквам с нея. Но аз не съм злобен и отмъстителен. Съдбата си знае работата и тя сама ще ми даде шанс за реванш.

7. За или против секса за една вечер?

- "За" съм, защото не съм против. Всеки има право на избор. Не смятам, че това е болка за умиране. Но разбира се, зависи от ситуацията. По принцип съм за.

8. Море или планина?

- Предпочитам морето. Най ми харесва испанското море. Беше незабравимо.

9. Блондинки или брюнетки?

- Красиви и по-красиви, ха-ха.

10. За или против силиконовите гърди и присаждането на коса?

- За силикона мога да кажа, че е лошо като външност. Но за присъждането на коса е малко различно. Аз например, да чукам на дърво, нямам проблем с оплешивяването. Не мога да кажа дали бих го направил, защото не ми се е случило. Кой знае какво ще ми щукне, ако някой ден започна да оплешивявам.

11. Колко време можете без телефона?

- Повече от 10 мин не мога. Аз приемам телефона като необходимост. Върша работа с него всеки ден. Не съм фен на тези новите джаджи, които имат всички. На мен ми трябва, за да говоря и да върша задачи.

12. По колко часа на ден стоите в интернет?

- Различно е. Има дни, в които прекарвам повече пред компютъра. Но пък се отучих да си купувам вестници. Преди от там се информирах за събитията. Но сега с новите агенции е много по-различно. Чета всичко от там.

13. "Енгри бърдс" или "Фармвил"?

- Нито едното. Дори не знам какво са.

14. Флиртувате ли в мрежата, имал ли сте истински успехи там?

- Това е работа за младите хора. Аз вече не съм. Не го правя и няма смисъл. Обичам срещите на живо.

15. Кой е най-гадният номер, който са ви свивали?

- Не мога да си спомня. Много са - и в приятелски, и във враждебен смисъл. Но наистина гледам да не помня толкова тези неща.

16. Какво е "Гангам стайл" - забавление или невероятна глупост?

- Усъвършенствана глупост!

17. Нощен клуб или тих ресторант?

- Ако ме беше попитал преди години, без да се замислям, щях да кажа дискотека или бар. Но сега предпочитам тишината и спокойствието. Вече минах през крастата "нощен клуб" и сега си падам по тихия ресторант.

18. Бира или вино?

- Със сигурност ще кажа бира. Обожавам това питие. От българските харесвам най-много "Туборг" и "Шуменско", а от чуждестранните - "Хайнекен". На виното не съм фен. Но със сегашната ми болест не мога да пия бира, а само вино - така че се нагаждам.

19. Последният концерт, на който сте бил?

- На концерт не съм ходил много отдавна. Дори не си спомням. Аз харесвам всякаква музика. Най-често слушам в колата. Любимата ми група е "Куин".

20. Колко лева имате в момента в джоба си?

- У нас съм и в джоба си нямам пари. Но когато излизам, гледам да нямам по-малко от 200-300 лв. Никога не знаеш какво може да се случи все пак.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай