14:53 ч.

19.03.17

2 мин.

0

1

0

Продават цял град в САЩ за 3,8 млн. долара

от редактор |

Продават цял град в САЩ за 3,8 млн. долара

Инвеститорите в недвижими имоти, които имат пари за харчене, могат да купят цял американски град за 3,8 милиона долара, съобщава Daily Telegraph.


Идиличният град на брега на река Тилър в Орегон се намира в селска област на 360 км южно от Портланд. Шест къщи, един блок, пощенска служба, старо училище, изоставена бензиностанция и магазин също са включени в сделката.


В града остават само двама жители – бивш учител и пастор, но техните парцели не са включени в сделката. „За първи път след десетилетия на придобивания всички парцели в града с изключение на два се предлагат за продажба", казва компанията по недвижимите имоти, която управлява продажбата.


„Градът се състои от селска, търговска, индустриялна, жилищна, земеделска, горска зона. Ексклузивните права върху водата и съществуващата инфраструктура дават безкрайни възможности. Станете част от общността и създайте редки възможности, които не можете да откриете на друго място", допълва компанията.


„Новите собственици ще открият уникални възможности с голямо разнообразие от зони по поречието на река Южна Умпква. С морско равнище от 310 метра Тилър има изключителна година около мек климат" се казва в описанието.


Тогава защо никой не иска да живее в града? Около 250 души живеят в района около града, но много местни жители са напуснали след затварянето на мелницата. „Когато федералните пари започнаха да намаляват, мелницата затвори врати. А когато мелницата затвори врати, много от местните хора започнаха да си тръгват", казва агентът по недвижимите имоти Гарет Золър.


Градът е привлякъл интереса на китайски инвеститори и купувачи, които могат да използват земята за отглеждане на коноп.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:00 · 20.03.2017
Коноп ама индийски, сиреч канабис.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент