Фенка си татуира героя Моци

Фенка си татуира героя Моци  | StandartNews.com

Той има по-българско сърце от нас, смята Елена Господинова

Истерията около героя на "Лудогорец" Козмин Моци не стихва. Името на румънския защитник, който класира "орлите" в групите на Шампионската лига, вече грее на ръката на една от най-върлите фенки на тима.

Елена Господинова показа татус на китката, на който е изписана думата "eMOTIon". Името на футболиста е вплетено в думата "емоция". "Татуировката я направих, за да я виждам постоянно и да ми напомня колко емоции са ми дали отборът и румънецът с по-българско сърце от много българи", обяснява красавицата. Тя и още няколко чаровници са на първия ред в агитката на разградчани на всеки мач. Козмин Моци е неин любимец отдавна и не е станал такъв само заради класните си изпълнения срещу "Стяуа".

В неделя Моци ще е главно действащо лице преди мача "Лудогорец" - "Берое".

Той ще счупи шампанско в единия от багерите, които ще работят по изграждането на новия сектор "Б", който ще носи неговото име. Румънецът ще получи и ключа на Разград - символ, който се връчва на хора с принос в развитието на столицата на Лудогорието. Кметът Денчо Бояджиев съобщи, че за деветте години, в които е на този пост, е връчвал ключа само 3 пъти. Новият сектор ще бъде покрит, ще има 2355 места, под тях ще има съблекални и други технически помещения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай