100 000 българи пазаруват second hand онлайн

100 000 българи пазаруват second hand онлайн | StandartNews.com

Какво търсим най-много в една дреха? Качество? Марка? Добра цена? Уникален почерк? Всичко от изброените? Съвсем доскоро човек трябваше да жертва марката за сметка на цената. Уникалният стил изискваше десетки часове в изтощително обикаляне. Всичко това се промени коренно с появата на онлайн шопинга.

Вече всеки може да си позволи редовно да обновява гардероба си с маркови дрехи и аксесоари, за които преди само можехме да мечтаем. Мрежата предоставя огромен избор и конкурентни цени на един клик разстояние и изцяло преобърна идеята за second hand облеклото. Днес вече над 100 000 души пазаруват ежедневно second hand онлайн.

В Интернет океана се отличава REMIX.BG. В удобно подредения онлайн магазин се предлагат селектирани second hand стоки на марки от Armani и Moschino до H&M и Vero Moda, сред които можеш да избираш по вид, тип, размер, цена, състояние. Мечтаеш да се покажеш с нова чанта Furla, но не искаш да се разделиш със 700 лв.? Никакъв проблем! Ако следиш внимателно кампаниите, можеш да се сдобиеш с такава с оригинален етикет за не повече от 250-300 лв. Хвърлила си око на някоя пола Moschino за няколкостотин лева? В REMIX.BG няма да ти струва повече от 50 лв. и ще е с гарантирано отлично качество. Всеки ден се излагат над 4 000 нови единични бройки дрехи и аксесоари в две дневни кампании – сутрешна, която стартира в 10:00, и вечерна с начален час 20:00.

Всяка дреха в REMIX.BG преминава качествен контрол, който гарантира, че няма непоправими или твърде видими дефекти. Качеството се индикира с ясна оценъчна система, като дрехите са разделени в три категории: 5 звезди – като нови или нови с етикет, 4 звезди – с пренебрежим дефект, 3 звезди – с лек видим дефект. Около 30% от дрехите са напълно нови и с оригиналния си етикет, а тези с 3 звезди са рядкост и се допускат за продажба, единствено ако са последна мода или топ дизайнерска марка.

Възможността сам да определиш качеството не е най-важното предимство на REMIX.BG. Сайтът единствен използва специално разработена технология за ежедневно намаляване на дрехите, чрез която ти определяш цената! Всеки ден цените на непродадените дрехи се падат с 5%, до 75% отстъпка. Така изцяло държиш контрола върху цената на избраната от теб дреха или аксесоар. Избрания артикул можеш да добавиш в секция Любими на личния ти профил и да закупиш, когато достигне цената, която си готов да платиш. А ако все още не си сред хилядите редовни клиенти на магазина, получаваш при първото си посещение ваучер за 10 лв., които да вложиш в следващата си любима плажна рокля, бизнес костюм или тоалет за страхотна вечер навън.

Не на последно място да купуваш second hand е чудесен начин да промениш света. Модата е световен бизнес с огромен ефект върху околната среда, животинския свят и хората. Рециклирането на дрехи отдавна е глобален тренд и показва отношението ни към света, в който живеем. Дори суперзвезди като Кейт Мос и Кейти Пери, от които можем да очакваме да са страшно суетни и да се обличат единствено от последните колекции, често могат да бъдат забелязани с гордост да носят second hand.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай