Показаха част от новия C-Max

Показаха част от новия C-Max | StandartNews.com

Ford пусна снимка, на която се вижда обновеният компактен ван C-Max, чиято премиера ще се състои на автомобилния салон в Париж следващия месец. Фотото на фейслифта на модела бе публикувано на страницата във Фейсбук на немското подразделение на производителя.

Дизайнът на предната част на C-Max е изпълнен в стила на обновения Фокус и второто поколение на минивана S-Max, чиито снимки бяха пуснати в понеделник. Повече подробности за модела се очаква да бъдат разсекретени в сряда. Не е изключено фейслифтът също да получи модернизиран интериор в духа на последния "Фокус" с нова централна конзола и по-малко на брой бутони.

Предполага се, че в моторната гама ще влезе 1,5-литровата бензинова "турбочетворка" от семейството на EcoBoost, която ще замени предишния 1,6 двигател. Очакват се също така 3-цилиндров агрегат с обем 1 литър, а също така турбодизелови 1,5 и 2.

Второто поколение на Ford C-Max се произвежда от 2010 г. Компактният ван се предлага с 1,6-литрови бензинови двигатели с мощност от 105 до 180 к.с., а също така с дизелови с обем 1,6 и 2 литра, чиято мощност варира от 95 до 163 к.с.

Новият Ford S-Max пък се базира върху платформата на следващото поколение Mondeo, който също ще бъде изложен на шоуто край Айфеловата кула. В бензиновата моторизация трябва да се отбележат новият 1.5 EcoBoost със 158 к.с. и 2.0 EcoBoost с 273 к.с.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай