Maserati обнови седана Quattroporte

Maserati обнови седана Quattroporte | StandartNews.com

Италианската компания Maserati показа фейслифт на прочутия си седан Quattroporte и вече приема поръчки за него. Той се отличава от предишната версия по променената предна част, интериора и разширения списък на допълнително оборудване.

Обновената четиривратка може да се похвали с нова предна броня и променена радиаторна решетка. Вертикалните секции на решетката са вече хромирани, а върху бронята е променена формата на въздухозаборниците.

В салона е променено оформлението на климатроника и мултимедийната система. Моделът вече има 8,4-инчов екран, а също така и доста богат набор от електронни асистенти, в който влизат адаптивен круз контрол с функция за пълно спиране, система за предотвратяване на челен сблъсък, система за следене на лентата на движение, а също така и камера на 360 градуса.
Фейслифтът на Quattroporte, както и при предишния модел, е достъпен в два варианта на оборудване - GranLusso и GranSport, които се отличават в екстериора и интериора. В гамата двигатели влизат трилитров бензинов и дизелов с по 6 цилиндъра и максимална мощност съответно 410 и 275 к.с., а също така V8 с мощност 530 кончета. Скоростната кутия е 8-степенна автоматична за всички варианти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай