100 коли в битка за най-добър звук

100 коли в битка  за най-добър звук | StandartNews.com

Близо 100 коли ще премерят сили за най-впечатляващ звук на хиподрума в Банкя през уикенда. Шоуто EMMA Sound & Tuning ще събере феновете на силовите, оптичните и звуковите подобрения по автомобилите от цялата страна. Ще бъдат връчени награди в три категории - Sound Quality, ESPL и EMMA Racing, съобщава speed-press.com. Докато първите две (качество и сила на звука) са запазени за маниаците на кар аудио, то третата позволява участие на запалените по оптичен тунинг. Желаещите да се състезават могат да се записват, като попълнят формуляр на официалния сайт на EMMA-България www.emmabulgaria.com.

Билетите за изложението ще струват 5 лв. за възрастни, а за деца до 10-годишна възраст входът ще бъде безплатен. Посетителите ще имат възможност да участват в различни забавни надпревари с награди като "баскетбол" (хвърляне на стар касетофон във варел), държане на субуфер максимално дълго, надвикване и много други.

Освен признание за добре подготвените си автомобили, победителите в различните категории получават правото да участват в европейските финали на EMMA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай