Мика заживя в Маями с българин

Мика заживя в Маями с българин | StandartNews.com

Жега в любовните приключения на известните

Мика Стоичкова все още отказва да разкрие личността на гаджето си. Двамата са се запознали преди три месеца в Маями, където щерката на Камата се прибира при семейството, за да пробва късмета си в нов бизнес и нова любов. Тя дълго време пускаше в социалните мрежи снимки, на които любимият й се виждаше само като силует, или пък криеше лицето му с колажи. Единствената подробност, която наследничката на Модерния ляв уточни във Фейсбук, бе, че нейният Ромео не е американец, а българин. Младежът се е представил в социалната мрежа с профилното име Ai Ki. След като започнаха предположения какъв е избраникът, Мика реши да запуши устите на многознайковците, твърдящи, че вече са наясно кой е любимият й. В блога си тя съобщи: "Личният ми живот вече има етикет "Достъп забранен!". Когато съм поела риска да бъда в общественото пространство, съм преценила добре негативите и позитивите от този социален статус. Това да си публична личност съвсем не значи, че околните, близките ти, също трябва да стават обект на обществено внимание. Горчивият ми опит с подобна всеизвестност около личния ми живот разби и срина до основи предишната ми връзка. С тази няма да го позволя! Ще представя мъжа до мен, когато му дойде времето!"

На нова тръпка се наслаждава и Снежана Макавеева. Актрисата била прибавила към имената в любовното тефтерче и младия си колега Калоян Трифонов. Момчето стана известно покрай отношенията си с певицата Рут Колева. Връзката им лъсна, докато червенокосата изпълнителка участваше в "Къртицата" и започна свалки с Любо Жечев, победителя във формата. Тогава Рут и Калоян се разделиха пред очите на цяла България заради прекомерната ревност на Трифонов и скандалите, които вдигаше в ефир.

Момчето дълго време не успя да прежали Рут, докато най-сетне не залюби бившата на Мариан Вълев. Снежана и Трифонов са студенти в НАТФИЗ и тази година завършват. Те прекарвали всяка свободна минута заедно и били залепени като гербови марки. "Където е единият, там е и другият. Най-сетне виждаме Кало щастлив!", разказват негови колеги от академията.

Доста по-далеч от тези емоции е Калин Врачански. "Имам приятелка? Така ли?", беше реакцията на актьора в "Преди обед" по bTV, помолен да каже нещо повече за новата си изгора. Врачански категорично отрече информациите, че е завъртял ново гадже. "Ми някак си така се получава. Не ми върви нещо", сподели той. По всичко личи, че актьорът се е съсредоточил върху професионалните си занимания. Скоро трябва да излезе филмът "Бензин", продуциран от Асен Блатечки и жена му Катерина Горанова. Двамата секссимволи отново са заедно пред камерите като в "Стъклен дом". Трябва да ги гледаме и в София още като Моцарт и Салиери в спектакъла на Русенската опера.
Калин празнува и представление номер 50 на "Парижката Света Богородица", където е отличен Квазимодо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай