Мариана опитомява Камата с басове

Мариана опитомява Камата с басове | StandartNews.com

Подарих си един ден на плажа, хвали се Ицо

Мариана най-после е открила начин как да впрегне Христо Стоичков в домакинството. Съпругата на Камата решила да копира колегите му от "Телевиса" и го кара да работи с басове. Това разкри щерката на Златната топка Мика пред БНТ.

"Преди не хващаше нищо, но сега майка ми се обзалага постоянно с него", обяви Мика. Тя разкри, че фаворити на баща й са аржентинците. "Не знам защо, но винаги е имал пристрастия към тях. Освен това с Меси сме семейни приятели", продължи дъщерята на Камата. Както е известно, Ицо бе принуден да глади ризата на колега, да чисти студиото и да мие кола, след като загуби басове в "Телевиса". Преди два дни дори си боядиса косата с цветовете на мексиканското знаме.
Самият Стоичков също се включи в предаването. "На плажа съм", похвали се Христо, "Досега нямах време, много работа. Затова използвам почивката на световното първенство", каза Камата.

В петък лентата, посветена на Стоичков, стъпи в Рио де Жанейро. Тя бе избрана заедно с още четири филма в чест на големите играчи, за да стане част от програмата "Кинофутбол". Досега 7500 души са посетили прожекции в други градове на Бразилия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай