Лазурно синьо, бански с акцент и черно-бяло бельо са акцентите в "Модна фиеста

Лазурно синьо, бански с акцент и черно-бяло бельо са акцентите в "Модна фиеста | StandartNews.com

Нептун и русалки откриват най-голямото модно събитие

Добрич. В петък вечер Нептун и свитата му от русалки ще поставят началото на най-голямото модно събитие, чертаещо тенденциите за лятото - "Модна фиеста".

Старт на лайфстайл проявата, която за поредна година се провежда в Албена ще даде модният дизайнер Жени Живкова, която ще покаже новите тенденции в коктейлните облекла, съобщи продуцентът на събитието Марияна Аршева. Наред с Живкова в дефилетата край басейните и вечерните във вариете - театър "Албена" гостите на Албена и "Модна фиеста" ще могат да видят 30-40 колекции на водещи дизайнери от цялата страна. Дневните дефилета ще показват плажни облекла и бански костюми, а вечерите са отредени за коктейлни, яхтени и сватбени тоатели за дами и господа.

Ако искате да сте в крак с новите тенденции, на плажа в никакъв случай не се явявайте с бански тип "прашка", съветва модният корифей Аршева. Актуалното в плажното облекло от две части тази година са горнището и долнището да са в различни цветове, а при целите бански - да присъства акцент - бижу или геометричен елемент, свързващ горната и долната част на банския.

"Една жена никога не трябва да излиза от дома си без някакъв акцент - часовник, бижу, чанта или нещо друго. Трябва да има какво да привлича погледите" - са част от тайните, които Аршева разкрива. Сред новостите е завръщането на черното и бялото при бельото, казва тя, като добавя, че много актуални са чорапите с жартиери, включително и през лятото. При коктейлните рокли дължината е до коляното, като силуетът е скосен в талията. Прав силует по тялото е характерен за сватбените рокли. Не са забравени и мъжете, които също ще могат да видят актуалната цветова гама при банските костюми денем, а вечер освен сватбените костюми, които са в традиционните цветове бяло, черно и тъмно синьо, ще могат да се запознаят и с актуалните тенденции при коктейлните облекла. Характерното е мъжката риза, която за този сезон е в райе или каре. Актуалните цветове на облеклата са бяло и синьо във всичките му нюанси от индиго до цвят на море, като червеното присъства като акцент в лятната мода, съветва още Аршева, а тъканите са естествени - лен и памук. "Модна фиеста" продължава до 14 юни, когато ще завърши с голямо караоке парти вечерта в "Горски цар". Водещ на събитието е Искрен Пецов, а специални гости са Васил Петров и Кичка Бодурова. По подиумите ще дефилират Мис България Галена Стоичкова, звездите на ТВ7 Гергана Цветкова и Христина Драганова, варненската топ манекенка Крис Пасева, бившата кметица Бояна Йорданова и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай