Гага с кожи през лятото

Гага с кожи през лятото | StandartNews.com

Лейди Гага смая всички като пристигна с кожено палто на промоцията на новия си албум в Рокфелер център в Ню Йорк. Звездата изкара две години в звукозаписното студио, за да реализира диска с джазови класики в дует с ветерана Тони Бенет. Сидито е озаглавено "Cheek to cheek" и ще излезе на пазара на 23 септември. А първият сингъл от него, който е кавър версия на класиката на Коул Портър "Anything Goes", беше пуснат във вторник.

"Колкото и да ви е странно, чувствам се по-комфортно в джаза, отколкото в поп или арендби жанра. Аз съм пяла джаз още на 13 и това бе една от малките ми тайни, която разкрих пред Тони. Това е едно от най-лесните неща за мен", сподели в интервю Лейдито.

28-годишната поп сензация и 87-годишният Бенет за пръв път си сътрудничеха в рамките на неговия платинен албум от 2001-ва "Duets II", отличен с "Грами". Ветеранът сподели, че феновете ще бъдат впечатлени от забележителните изпълнения на Лейди Гага в новия й албум. "Всички ще си кажат - нямахме и най-малката представа, че тя може да пее толкова добре!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай