Джордж Клуни прекалил шегите

Джордж Клуни прекалил шегите | StandartNews.com

Джордж Клууни не крие, че му харесва да се шегува дори когато това е на гърба на приятелите му. Наскоро обаче актьорът призна, че в някои случаи може би е прекалил, съобщава БГНЕС.

"Не се шегувам, просто мисля, че отидох много далеч" признава Клуни. Става въпрос за случка по време на снимките на "Бандата на Оушън", когато той се показал за малко на балкона на хотелската стая на приятеля си Брад Пит. За нула време долу се събрали многобройни фенове на шегобиеца, които с часове скандирали "Джордж, Джордж" и не позволили на Брад Пит да спи.

Друга шега на Клууни е свързана отново с Брад Пит и Анджелина Джоли. През 2005 г. майтапчията разгласил, че в неговата вила в езерото Комо в Италия ще стане сватбата между Анджи и Брад. Слухът моментално се разпространил и край езерото станало стълпотворение от фоторепортери и телевизионни водещи. Нещо повече, Клуни заявил, че в парка на вилата е създадена площадка за хеликоптери. Навалицата около къщата продължила две седмици, докато хората разбрали, че са пратени "за зелен хайвер".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай