Даряват уникално вино на рок бандите в "Каварна рок 2014"

Даряват уникално вино на рок бандите в "Каварна рок 2014" | StandartNews.com

Добрич. Бутилки с уникално вино са подготвили като изненада организаторите на най-голямото рок събитие - "Каварна рок 2014" за бандите, които тази година ще забият на сцената на стадион "Калиакра" в рок столицата.

Организаторите от Bulgarian Live Music, съобщават, че са решили да направят подарък на всички групи, участници във фестивала, за да отнесат и нещо българско освен положителните спомени и емоции. Всяка от рок бандите ще получи подарък - вино, отличило се със златен медал на The Balkans International Wine Competition 2014.

„Подготвихме специална селекция вина, които засега ще са само за групите, но водим разговори с производителя да ги пуснем като лимитирана серия и в мрежата", споделят от Bulgarian Live Misic. Виното е от изба "Тохун" в Поморие - един от най – интересните винени тероари в България. То е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде от собствени лозя. Билетите за целия фестивал до 22 юни са на цена от 80 лв., от 23 юни - седмицата, в която ще се проведе мега рок събитието, ще се предлагат на цена от 90 лева, допълват още организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай