Бекъм събра спайските

Бекъм събра спайските | StandartNews.com

Дейвид Бекъм събра спайските на купона за 40-ия си рожден ден. Красивите дами бях основен акцент в празненството на футболната звезда. Естествено съпругата му Виктория допусна не просто хубавици, а най-близките си приятелки, за да полеят заедно юбилея в събота в Маракеш. Футболистът направи всичките си фенове свидетели на купона, като започна да публикува снимки в социалните мрежи още от момента на качването на цялата фамилия в самолета. После той пусна кадър с най-големия си син Бруклин и го нарече "шефът в семейството".

Най-оживени коментари предизвика фотосът, в който той е заобиколен от бившите спайски Ема Бънтън, Гери Халиуел и Мелани Чизхолм, и актрисите Ева Лонгория и Лив Тейлър.
"Тук съм аз на моя 40-и рожден ден!", нарече Бекъм албума си. Той пръсна 250 хиляди лири за почерпката и беше поканил около 60 близки свои роднини и приятели в луксозен 5-звезден хотелски комплекс в Мароко. Само за 24 часа, след като се присъедини към "Инстаграм", където нямаше профил, Дейвид се сдоби с почти 4 милиона последователи. Дейвид показа и кадър с четирите си празнични торти "Red Velvet" (любимата му ванилова с пресни плодове).

Според вътрешен източник партито е било докъм 3 часа сутринта на 3 май, като гостите са "закусили" със сандвичи с марокански кебап.

От хотела казват, че над 200 служители са били на смяна, за да се погрижат за всяко едно желание на звездната компания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай