Бандерас и Мелани се развеждат

Бандерас и Мелани  се развеждат  | StandartNews.com

Антонио Бандерас и Мелани Грифит са подали молба за развод след 18-годишен брак. Светският сайт с висока достоверност на клюките "TMZ.com" пусна на интернет страницата си и искането за развод, подписано от актрисата.
Грифит, която е татуирала името на своя съпруг на дясната си ръка, споменава "непреодолими различия" като причина за развода. Според документа, публикуван от TMZ, Мелани иска издръжка за детето, както и попечителството върху дъщеря им Стела, която става на 18 години през септември. В иска Грифит настоява и за стабилна издръжка за себе си от Антонио. Все още не е ясно каква е сумата, за която ще влязат в съдебен спор, но двамата имат да делят имущество за близо 80 милиона долара, пишат световните агенции.

Официалните източници, като например говорителя на Антонио, твърдят, че решението е по взаимно съгласие. Бандерас и Мелани пуснаха и съобщение до медиите, което гласи: "Внимателно обмислихме и стигнахме до взаимното решение да сложим край на нашия почти двайсетгодишен брак по един любящ и приятелски начин, запазвайки достойнството си и уважението, което изпитваме един към друг, към семейството, към приятелите си и към прекрасните мигове, които изживяхме заедно".

Спекулации за евентуална раздяла на едно от най-примерните семейства зад Океана обаче има отдавна. Грифит е известна като ревнива съпруга, която - може би основателно - постоянно държи да знае къде е и какво прави съпругът й. Блондинката беше и в България за снимките на "Аутомата", в който участваше заедно с мъжа си. Клюката тогава бе, че Мелани през цялото време държала изкъсо съпруга си и не му оставяла и минута свободна заради постоянния й страх, че може да премине в обятията на фенките. В холивудските сайтове пък вече тръгнаха слухове, че причината за раздялата им е от класически тип: Антонио си намерил по-млада любовница, която щяла да бъде следващата му изгора, веднага след като финализира развода си.

Грифит и Бандерас се срещат през 1995 г., когато любовта им пламва на снимачната площадка на филма Two Much. Мелани ще бъде представлявана в съда от адвокатката, защитавала поп звездата Бритни Спиърс по време на развода й с Кевин Федерлайн. Разпадащият се брак е втори за 53-годишния латино мачо Антонио Бандерас и четвърти за 56-годишната Грифит. Два от разводите й са с актьора Дон Джонсън. От него актрисата също има една дъщеря - Дакота Джонсън, която ще бъде звезда в предстоящия еротичен филм "50 нюанса сиво".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай