Агилера кърми и слабее

Агилера кърми и слабее | StandartNews.com

Кристина Агилера свали близо 8 кг по-малко от два месеца след като роди. "Тя губи тегло скорострелно. До няколко седмици ще бъде толкова слаба, колкото беше преди да забременее", сподели човек от обкръжението на Агилера пред RadarOnline. Агилера стана майка на момиченце на 29 август. Певицата се скри от камерите и се посвети на грижите за малката и 6-годишния си син Макс. Всяка свободна минута тя използва, за да гори калории. "Кристина изглежда невероятно. Тя кърми и поема само 1600 калории на ден. Непрекъснато прави йога, тича на бягащата пътечка, играе бокс, медитира и провежда тренировки с професионален треньор", издаде нейна приятелка.

Лейди Гага поиска 1000 свещи

и бели завеси зад сцената за концерта си в Бирмингам. Това й действало успокояващо. "Гага е на път от около 6 месеца. Тя знае какво да направи, за да се почувства като у дома си", казва източник за в. "Дейли Мейл". Лейдито поискала и монитори в гримьорната, за да може кучето й Азия да гледа концерта.

Ума Търман ще бъде съдена

от бившия си годеник, който иска да си вземе 2-годишната им дъщеря. Френският мултимилионер Арпад Бусон подал жалба в съд в Манхатън. Не е известно какво е подбудило Бусон да се съди с Търман. Ума и Арпад започнаха да се срещат през 2007 г., а на следващата година двойката обяви, че ще се сгодява. Но година по-късно актрисата върна халката на Арпад. Двамата отново възобновиха отношенията си през 2012-ра. Но в началото на тази година те решиха окончателно да се разделят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай