165 милиона избраха Нина

165 милиона избраха Нина | StandartNews.com

Добрев взе по шорти приза на тийнейджърите на церемония в Ел Ей

Нина Добрев демонстрира пълен непукизъм към света около нея на церемонията за раздаването на наградите "Изборът на тийнейджърите". Българката от Канада се появи по къси панталонки в "Шрайн аудиториум" в Лос Анджелис. Тя хладно се размина по червения килим с ексгаджето си Иън Сомърхолдър, с когото се влюбиха по време на снимките на "Дневниците на вампира". Точно тази роля й спечели наградата за любима телевизионна актриса за 2014-а в категорията за фентъзи, а публиката бурно я аплодира. Преди да й връчи отличието, Келън Лъц каза: "Знам, че в момента имаш пет гаджета. Аз съм от "Непобедимите 3" и мога да се преборя с четирима, но с пет... Все пак ще стоя по-далеч от теб - да не кажат, че имаме връзка ". Намекът на красавеца беше за слуховете, които през ден вкарват все нови и нови мачовци в леглото на Нина.

Иън пък прегръщаше страстно новата си приятелка Ники Рийд. После я разцелува пред обективите на фотографите. 26-годишната актриса от "Здрач" започна да излиза с бившето гадже на доскоро близката си приятелка Добрев едва преди три-четири седмици. Двамата с Иън вече живеят заедно. Ники се раздели със съпруга си Пол Макдоналд едва преди четири месеца.

Наградите "Изборът на тийнейджърите" се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите. Тази година в него са се включили 165 милиона души. Церемонията започна с изпълнение и приз за Деми Ловато. След като изпя хита си "Really Don't Сare", 21-годишната звезда получи отличията за любимо парче и певица на лятото. На най-голям триумф тази година се радваха Шайлийн Уудли и Ансел Елгорт за играта си във "Вината в нашите звезди" и "Дивергенти". Двамата получиха по няколко награди, включително и тази за най-добра целувка. "Тъй като не съм сърфист, ще го закача на стената", каза Елгорт за приза с формата на сърф. "Вината в нашите звезди" спечели общо седем "дъски", сред които и за любим филм. "Дивергенти" пък бе избран от младата публика за екшън номер едно. Получавайки "сърфа" си за любима киноактриса, Уудли насърчи зрителите да бъдат себе си.

Тейлър Суифт отново удари джакпота при кънтри изпълнителите. Учудващо суперотличието "Върховен избор" за принос към развлекателната индустрия получи 22-годишната певица и актриса Селена Гомес. Оказа се, че Леа Мишел от "Клуб Веселие" е най-харесваната комедийна звезда.

"Избрахте ме за най-големия злодей ("Игрите на глада: Възпламеняване"). Съпругата ми, за която съм женен вече 42 години, помоли да ви кажа, че е съгласна с вас", извика от сцената класикът Доналд Съдърланд, който дойде на церемонията изтупан в смогинг с бяла роза в бутониерата. В унисон с образа на героя си от лентата той разхвърля от сцената ягоди и препоръча на тийнейджърите да не ги ядат.

В музикалните категории доминираха момчетата от Оne direction. Те спечелиха осем сърфа, сред които за любими музикална група, лятно турне, любовна песен ("You and I"), парче за раздяла и сингъл ("Story Of My Life"). За пробив се класираха и "Файв секъндс ъв съмър".

В телевизионните категории най-много сърфове отнесе сериалът "Малки сладки лъжкини". Сред тях са и за драматичен актьор и актриса на Иън Хардинг и Луси Хайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай