Летящата чиния на Хитлер гръмва след 20 м полет

Летящата чиния на Хитлер гръмва след 20 м полет | StandartNews.com

US флотът влиза в схватка с извънземни на Антарктида

Петър П. Симеонов хвърля светлина върху архивите на ЦРУ и "Аненербе"

Петър П. Симеонов е роден през 1969 г. във Видин. Днес живее в Испания. Основател е на българското независимо информационно студио "PESHAKOFF". Студиото представя факти и доказателства, свързани с извънземно присъствие на планетата ни от древни времена до днес. Симеонов е уфолог любител с над 20 г. изследователска дейност. Създател на българската документална трилогия "Сериозно за НЛО". "Още в зората на човешката цивилизация са били забелязани необичайни явления в земната атмосфера. Днес някои от тях намериха научно обяснение, но една голяма част, въпреки напредналите технологии, все още остават загадка за съвременната ни наука. Нещо повече: неидентифицирани летящи обекти (НЛО) добиват днес друго понятие, а именно, че това са апарати на високо развити извънземни цивилизации" - с тези думи Симеонов започва поредицата си за НЛО.

След 1933 г. по заповед на Адолф Хитлер, със съдействието на езотеричното общество "Туле", се създава организацията "Аненербе". Тя е била пряко подчинена на райхсфюрера на СС - Хайнрих Химлер, и е събирала сведения за всевъзможни неестествени и свръхестествени явления, сред които и НЛО. Тогава нацистите ги наричали просто дисколети. Първоначално "Аненербе" била нещо като учебно-изследователско общество за изучаване на германската духовна праистория. Щабквартирата била разположена в гр. Вайшенфелд, Бавария. "Аненербе" действала толкова успешно, че през януари 1939 г. Химлер я включил в състава на СС, а нейните ръководители влезли в личния щаб на райхсфюрера. В стремежа за по-тесни връзки с военните нужди на райха в "Аненербе" през 1940 г. бил създаден "Институт за приложни военни изследвания". С помощта на медиуми била получавана информация за технически характеристики на летящи чинии.

Не е тайна, че през 1944-а в академията на германските военновъздушни сили "Луфтвафе" е създадена първата летяща чиния (направена от човек). Петър Симеонов разкрива, че по заповед на Хитлер са били впрегнати всички ресурси на СС, за да ремонтират катастрофирала летяща чиния в района на Фрайбург, Германия. За тяхно съжаление, технологията била твърде сложна и те не проумявали принципа на действие на двигателя. Така започнали изследванията в областта на антигравитационните двигатели. Впоследствие "Луфтвафе" конструирали летяща чиния. Апаратът работил посредством импулсен генератор на магнитно поле. Но реализирането му се оказва неуспешно. Чинията се е издигнала на 20 м и експлодирала. Този процес е документиран и наскоро разсекретен от архивите с конфискувани документи на "Аненербе", съхранявани от ЦРУ. От тях се разбира, че

немците са имали 9 изследователски предприятия

за изследване и изпитване на летящи дискове. В архивите на организацията са открити скици и инженерни планове на такива апарати с пояснения за хипотетичните работни процеси, измерения и двигатели. За да замажат положението, по заповед на Хайнрих Химлер се създават няколко макета на НЛО в реални размери. Те били фотографирани и използвани като коз в шпионските игри с Великобритания. Така Хитлер решава да шантажира света, че притежава уникално тайно оръжие. Третият райх не е притежавал функциониращ дисковиден летателан апарат. Петър Симеонов споделя, че точно темата за НЛО и Третия райх е изопачена от много източници. Проблемът е, че някои изследователи искат да докажат на себе си и на онези, които вярват в глупостите им, че

Хитлер е жив и живее на космически кораб

с извънземни същества, а нацистите са основали малко преди края на Втората световна война база на Луната, откъдето днес ни посещават и контролират. "Това не е шега, а твърдение, което прочетох някъде в интернет", разказва Симеонов. "Посмях се, разбира се", признава той.

След неуспешните изследвания и разработвания на дисколети Хитлер спрял финансирането на "Аненербе". Той пренасочил ресурса към строежа на ракети под ръководството на Вернер фон Браун и създаването на атомната бомба. Така завършва опитът на Третия райх да създаде работещ дисковиден апарат с характеристиките на действителните НЛО.

През 1947 г. се стартира американска експедиция до Антарктида - операция "Висок скок". Нейна цел уж е да бъдат намерени избягалите нацистки учени. Действително стремежът е бил търсенето на ураново находище в Антарктида и тест на новото американско ядрено оръжие. В тази т.нар. научна експедиция участват 4700 души екипаж, 13 кораба, самолетоносач, 15 самолета, 6 вертолета и дори подводница. Ръководител на операцията е контраадмирал Ричард Бърд (национален герой на САЩ). На 1 февруари 1947 г. експедицията се е установила на Антарктида в района на Земята на кралица Мод. Континентът е заснет на близо 49 563 снимки от въздуха (по данни на "Брукер каст", Чикаго) в търсене на терен за ядрения експеримент. Наложило се експедицията да бъде спешно прекратена и да се завърнат в САЩ. От момента на своето завръщане експедицията била покрита от такава секретност, каквато не е имала нито една научна експедиция от подобен род. Някои по-упорити журналисти все пак успели да разберат, че ескадрата на Бърд се завърнала в не съвсем пълен състав: на бреговете на Антарктида тя загубила минимум един кораб, 13 самолета и около 40 човека от наличния състав...

С една дума, сензация!

Според докладите на адмирал Бърд след завръщането станало ясно, че внезапно експедицията е била нападната от неизвестен враг, чието присъствие изобщо не било очаквано. Корабът с командващата установка за ядрения експеримент бил потопен. Във Вашингтон Бърд заявил, че са били нападнати от дисковидни апарати с невероятни маневрени способности: "Те изскачаха изпод водата и преминаваха през мачтите на корабите ни с такава скорост, че потокът от въздух изкривяваше антените. Няколко курсара успяха да излетят от "Казабланка" (самолетоносача), но не след дълго се врязаха във водата, обгърнати в пламъци. Аз в това време се намирах на борда на "Казабланка" и не можех да проумея какво всъщност се случва. Тези апарати не издаваха никакъв звук. Те безмълвно се носеха между корабите и спокойно се измъкваха от убийствения ни огън."

Какво ще се случи, ако институциите заявят официално, че извънземните съществуват? "Ще настъпи тотално разпадане на абсолютно всички системи и парадигми, които сме създали до днес като цивилизация. Някой казват: "Че какво от това, ако признаят официално, че са крили до сега извънземното присъствие?". Не е така. Проблемът е доста голям!", споделя Петър Симеонов. Сериозно за НЛО, откровено: "Някои, казват, че извънземните са лоши и зли, че ни отвличат, изследват ни без наше съгласие. Нима ние не правим същото с животните, нашите най-близки разумни съседи в Космоса. Нима ние не само че ги отвличаме, а и ги затваряме в клетки, за да ги изядем след това? Кой е по-лош? Кои сме ние? И защо правим всичко това? Природата ни е дала знаци, но ние не ги забелязваме. Например животните, които се хранят с растителност, не са агресивни.

Агресивни са тези, които се хранят с плът

Тези крайности са били показателни и преди Всемирния потоп. Ние имаме избори. Всеки сам избира на коя страна да застане. И за несполучлив избор не бива да търсим вината в някой друг. Ако не сме успели да създадем сполучлива цивилизация, не бива да търсим вината в същества извън границите на нашата планета. Те не са виновни за това. Те са само наблюдатели и това им прави чест. За разлика от нас и нашето поведение върху по-слабите същества на планетата. Крайно време е да спрем да сочим с нож само към другите около нас, а да го обърнем и към самите себе си. На читателите на вашия вестник, бих казал това, с което завършвах всяка една от трите части на поредицата "Сериозно за НЛО". Обичайте се и си помагайте, всичко останало е губене на време!", казва Петър Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай