Край на тревогите, време е за действиe

Край на тревогите, време е за действиe | StandartNews.com

Астрологична прогноза за периода от 13 до 19 юни 2015 година

Приключихме с поредната втора фаза за 2015 година на ретрограден Меркурий. Очаква ни наситен с планетни аспекти период. Той предоставя възможност за постигане на хармония с външния свят и на вътрешен баланс.
Вие сте под егидата на транзитиращото Слънце в хармония с Уран: невероятен подем на творческите помисли и на предугаждането.

Тази добротворческа фаза е и под егидата на Юпитер и Уран. Те са способни на чудеса и са решени да действат точно така.
Новото е примамливо и нищо чудно мнозина да се впуснат в начинания, други да посегнат към иновации там, където преди е било немислимо да ги допуснат.

Дотук добре. Сега за предупредителните сигнали от страна на небесните аспекти. Съвпадът Слънце/Марс носи опасности при работа с техника, при боравене с взривоопасни смеси (в производството), но е не по-малко опасен за отношения, в които цъка бомба.

Към средата на юни специално внимание обръщайте на своето поведение, на избора на поведенческа линия. Съветът ми е никъде да не допускате агресивният тон.
Иначе хармоничният аспект Марс/Уран може да предизвиква към 18 юни непремереност и изхвърляния в думи и дела. Пазете се от нервност, сприхавост, отчаяни амбиции и нездрави намерения.

Овен

Околните ви обичат

Всичко, с което се захващате, трябва да извършите прецизно и с повишено внимание. Не бързайте със заключенията. Не казвам: не бъдете инициативни. Напротив. Периодът ви е с множество възможности, но е важно да действате, работите и да контактувате с усмивка, да предразполагате околните, за да успеете. Колкото по-любвеобилни сте, толкова повече ще ви вярват и ще се стремят към контакти с вас. Дори ще се наложи да поохладите нечии желания, ако не сте готови за последствията. По отношение на делничните задачи и бизнеса, няма как да не почувствате "широка" подкрепа от аспекта Марс/Уран от знака на Близнаци /Марс и Уран попадат в лупичката/. Едната планета ви ръководи, а втората, като се равнява по нея, подсилва забележителния ви творчески подход. Към 12 юни вече вашият девиз трябва да е умереност. Доверете му се наред с контрола и самоконтрола, особено при шофиране.

Телец

Партнирайте си с другите

Предстои да обсъждате важни неща - най-близкото обкръжение има нужда от вашата подкрепа и съвети. В тесен кръг ще се кажат и ще се чуят важни неща, които е най-добре да запазите, засега, в тайна. Както ще прочетете във въведението към седмичния хороскоп, Марс и Уран /Марс и Уран в малката лупичка/, са не само силни противници, но и са консолидирани в намерението си да ви провокират да действате. Извън личната сфера мнозина сред вас ще потърсят нови източници на доходи, ще разширяват своята сфера на влияние в професионалното пространство по същата причина. Не ви препоръчвам да вярвате само на шестото си чувство, ако смятате да играете не по правилата. Сега то е лъжовно, както е и слаб ангелът ви в любовта. Не забравяйте, че звездите ви призовават да си партнирате с другите, а не да побеждавате, разубеждавате или подвеждате когото и да било.

Близнаци

Дръжте на думата си

Правите нещата в крачка. Виждате недооценени страни от живота си до днес и решавате да действате сега. Искате и можете да реализирате повече страни от възможностите си и се надявате това да доведе до промени в ежедневието ви. Покрай това, току-виж, че промените своята оценка или вижданията си по важни, съществени теми и това може да е още един мост към позитивни решения. През втората половина от седмица прехвърляте вниманието си към контактите. Или поне така би трябвало да постъпите, за да не пострада имиджът ви. Точно тогава идва на дневен ред изпълнението на дадени преди време обещания, на действия, които повече не търпят отлагане.

Рак

Обзема ви нерешителност

Околните искат да ви следват, да общуват с вас. Вие обаче се нуждаете от повече спокойствие и от моменти на усамотение. Поради това, не е лесно да ви се угоди. Силата на транзитите /Меркурий, Марс, Уран попадат в лупичката/ ви придават увереност и същевременно изискват да събирате опит, познания. Вярно е, че това може да се случи у дома, с книгата, компютъра в ръка, но сега вие се нуждаете от опита и мъдростта на реални хора и от реални ситуации. Например, между 13 и 16 юни ви се предлага пътуване, но вие не сте готови да тръгнете. Дълго ще претегляте обстоятелствата и ще мислите как да постъпите. По-важно е да установите защо сте така нерешителни. Всеки има своите моменти на отдръпване. Случва се. Важно е да прецените какво ги е подбудило точно сега.

Лъв

Чуйте вътрешния глас

Вие сте леко смутени. Доскоро бяхте сигурни в успеха си на работното място, уверени бяхте и за начинанията си. Днес нещата се объркват, планове и проекти увисват във въздуха. От началото на седмицата Меркурий е директен /Меркурий попада в лупичката/ и на вас се пада задачата сами да преорганизирате програмата и да огледате отново намеренията си със стара дата. Спрете и помислете. Някъде грешите. Не пренебрегвайте в този момент нашепванията на вътрешния глас - той ви дава правилните насоки. До никъде няма да стигнете, ако настоятелно убеждавате околните и себе си, че сте на прав път. Вниманието в действия, контакти и отношения може да ви спести както погрешни решения, така и провал заради нелоялни партньори. Към края на периода се откриват възможности да се погрижите за своето тяло, кондиция и душевен комфорт.

Дева

Търпението е най-важно

Вие сте спокойни и сте си напълно себедостатъчни. Не смятате да предприемате нищо, докато не се наложи или не решите, че така трябва. Отвътре ви идва да разтегляте и протакате срокове, намерения. Възможно е една извънредна, непредвидена житейска ситуация да ви извади от летаргията. През дните 13 и 16 юни мнозина ще открият, че са се занимавали доста време с чуждите работи и техните задачи са изостанали. Ще допълня, че точно в този момент планетните въздействия биха могли сериозно на наклонят везните в посока на занимания с духовни практики. Възможно е да откриете какво ви помага за намирането на нужния вътрешен баланс. Като се обобщи картината, ясно се вижда, че ви предстои седмица, която само изглежда "празна", тъй като резултатите ще се видят на следващ етап.

Везни

Време е за ваканция

Продължава една нелека фаза. Вслушайте се във вътрешния си глас, нашепващ ви идеи за кратък отдих, за ваканция. Така или иначе, където и да ви намерят и оставят дните, не се отказвайте от предварителното си намерение да споделяте и приятните, и трудните моменти с партньора си. Любимите хора имат днес привилегията да ви разтоварват и развличат, да ви вдъхват увереност и да ви хвърлят в трудния момент спасителният пояс. Убедена съм, няма да сбъркате, ако послушате какво ви съветват и по отношение на финансовите ви планове. Един разговор, проведен на 13 юни, може да обърне посоката на вашите намерения, да ви представи реалността в друга светлина, а оттам и да стигнете до правилните заключения.

Скорпион

Не вземайте заем

Не сте подминати от звездните трансформации. Вие сте подвластни на енергиите от страна на директния Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ от територията на знака Близнаци. Поради това сте склонни не на място да преувеличавате или да омаловажавате действията на околните и съответно да си правите погрешни заключения. Точно в този момент изрично се налага и най-вече ще се окаже полезно за вас общуването с познание, което може да разсекрети скритите процеси, връзки и взаимовръзки между явленията и техните причини, за да си създадете вярна картина за реалността на делника си. Отделете си достатъчно време за размисъл. Така потребната ви информация сама ще ви намери. Възможно е някои да са намислили да правят постъпки за вземане на кредит, заем. Една неприемлива инициатива.

Стрелец

Бъдете открити

Отново сте изправени пред отговорността да вземате решения. Всъщност и настроението ви, и намеренията ви, и тяхната реализация ще зависят от това как ще протекат важните разговори на датите 14 и 15 юни. Те ще предопределят посоката на плановете ви. При цялото си желание да водите открит диалог убедена съм, че ще съхраните само за себе си една малка част от бъдещите си намерения. Не защото не желаете да сложите картите на масата, а защото все още не вярвате напълно в лоялността на отсрещната страна. В рамките на периода ще имате допълнителна възможност да се уверите или разубедите.

Козирог

Доверете се на разума

Очакванията ви са големи. Големи усилия полагате нещата да вървят според предначертаното. Седмицата, както разбрахте от въведението, е с изключително динамичен дух и това налага се да сте непрекъснато нащрек. Ясно ви е и защо - нищо не може и не трябва да се решава ей така, без цялостно оглеждане и преценка. Във въздуха витае опасност от пропуски и грешки, които са заложени по време на ретроградната меркуриева фаза и от момента, в който планетата тръгна директно, ще се осветлят. Също така има опасност някой да ви подведе с невярна или неправдоподобна информация. Възможно е тя да ви засегне лично или да е важна за ваш близък. Планетата Сатурн /Сатурн попада в лупичката/ е отново в знака на Скорпион и настоява да не разчитате друг да ви подсеща или да решава вместо вас. Всичко трябва да премине през вашия ум и разсъждения. Доверете се на своята предприемчивост.

Водолей

Неочаквани авантюри

Вие работите на пълни обороти. Нямате време за отдих и не смятате да си го позволявате, защото смятате, че нямате и ден за губене. За съжаление, това не означава, че нещата с вашите финанси и с приходите ви удовлетворяват. Там изоставате. Тази ситуация започва да ви притеснява. Към момента смятам, че е достатъчно да действате адекватно, като се откажете от някои неналожителни харчове. В края на месеца/началото на юли нещата обещават да се нормализират. Към 16 юни се появяват очертанията на една нова и нестандартна картина, която смесва служебно-професионални изяви и емоционална привързаност. Ще са ви нужни сериозни вътрешни усилия, ясен отчет за възможностите и точна представа за реалността, за да не се поддадете на изкушението, наречено авантюра. Дори тя да има единствено и само професионален привкус, пак е важно да я огледате от всички страни, за да не пострада изграденият дотук имидж.

Риби

Разтухата ви зове

Седмицата ще е динамична, но не по начина, по който очаквате. Основният акцент е пренесен върху семейно-домашните задачи и задължения. Има вероятност заради тях да пътувате, да правите проекти за промени, за ремонти, за пренасяне от едно място на друго. Надявам се, всичко това не ви преумори, тъй като сили тепърва ще ви трябват за подреждане професионалните дела през следващите седмици. Да припомням ли, че Меркурий е вече директен? Сега той влиза във взаимовръзка с Марс /Меркурий и Марс попадат в лупичката/, което усложнява нещата при вас. И двете планети не мислят как да са ви в услуга. Техните вибрации ви подтикват да сте непремерени в действия и постъпки, думи. Възможно е събития и задължения през периода да се окажат свръх вашите сили и да подкопаят здравето ви. Предлагам ви да търсите спокойствие и разтуха в разговори на четири очи с приятни хора, чието поведение стимулира вашия интелектуален потенциал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай