Ангелите ни учат и закрилят от Акаша

Ангелите ни учат и закрилят от Акаша | StandartNews.com

Целта на висшите сили е да ни помогнат да бъдем щастливи

Архангел Метатрон: "Не търси истината отвън - Тя е вътре в теб!"

Акаша от хилядолетия е извор на мъдрост, доказателства за което присъстват чак в Древен Египет. Архангел Метатрон осъществява връзката между човечеството и Божественото. Акашовият запис е информационно поле за всичко, което съществува във Вселената. Също така в Акаша е достъпна информацията за миналото, настоящето и потенциалното бъдеще. Потенциално, защото бъдещето се развива в индивидуална за всеки посока. Ясен е завършекът и една-две други аксиоми, но всичко около тях е забулено, защото бъдещето зависи от индивидуалните решения на човека.
Акашовите хроники са измерение, "изградено" от енергията на Акаша - първичната субстанция,

етерът, от който всичко останало е сътворено

За влизащите в пространството, това е мястото, на което се срещат с всички онези същества, познати ни като ангели и извисени учители; място, на което чрез тези срещи контактуващите придобиват яснота и вдъхновение за всичко, което ни вълнува в живота; място, на което се докосват сърцата. Акаша не е връзка със същности, а контакт с определени същества на Светлината, които дават информация на човека.

Когато "посветен" говори за Тях, той използва основно думите любов и светлина, описвайки контактите си. Но кои са Акашите? "Те и ние сме едно. Все едно родител говори с детето си, но докато родителя понякога се сърди, съществата от Акаша не осъждат поведението ни, дори когато ние им се противим!", разказват контактуващи. Ангелите от Акаша се назовават с различни имена. Сред тях можем да срещнем имената на Михаил, Рафаил, Гавраил, Бог, Дева Мария и Ариел. Работата е там, че всеки човек разпознава индивидуално енергията на Пазителите на Акашовите хроники и спрямо това какво знае от традицията на народа си, припознава Ангела. Например Божият син има различни превъплащения в религиите. Ако един човек живее в Индия, синът на Бога би се явил като Кришна, но ако е в Европа, той ще се представи с името Исус. В скандинавието ще бъде Один, в Персия - Митра и т.н.
Във всяка духовна традиция на планетата присъства Акашовия запис под някаква форма.

В Библията Те са наречени Книгата на Живота

Били са познати още и като Космическия Ум или Вселенския Ум, както и като Окото на Бог или Словото на Бог. Още от древността, от времето на Стария Завет и от преди това, съществуват препратки към Акашовите записи или Вечната книга на Живота, и това създава у нас усещането, че те са хранилище от колективно знание, записано върху тъканта на самата реалност. Това е енергията на любовта. В Хиндуисткия мистицизъм Акаша се смята за първичния принцип на природата, от който другите 4 елемента - огън, въздух, земя и вода, произлизат. Акашовите записи, в този контекст, са скрита библиотека от информация, отпечатана върху финото пространство на Акаша. Смята се, че те съществуват от самото начало на пространствено-времевия континуум на планетата Земя.

Да, но кой може да се свърже с Вселенската библиотека? Духовните учители са единодушни, че всеки може да влезе в записа, за да почерпи определен тип информация. Много е важно с какво намерение се свързваме с Акаша, защото материалните мисли ни отдалечават от контакта с висшите същества. Но да влезеш в информационната банка

не е като да чукнеш нещо в Google

разказват специалисти. Същността на Акашовия запис е в знанието и мъдростта. Всеки човек има свой собствен запис, в който може да влиза само той. В случаите, в които човек влиза в нечий индивидуален запис, това се случва само с разрешение. Пазителите на хрониките не позволяват да се рови из чуждите записи без тяхно знание.
Целта на висшите сили в контакта с хората е да им помогнат да бъдат щастливи. За тях щастието се изразява в любовта, физическото здраве и емоционалната стабилност. Всеки човек може да се свърже с полето на Акаша и да получи информация и напътствия по конкретни въпроси, свързани с личните му проблеми и терзания. Свързващият се с Акашовия запис може да задава въпроси свързани с негов близък, но трябва да спази едно просто условие. Неговият близък трябва да му позволи да влезе в личния му запис.

Задаването на въпрос през контактьор

се случва по изрична молба на нуждаещия се. Такъв е случаят на Александър, който чрез Габриела, успява да получи помощ. На въпроса: "Правилни ли са житейските ми решения?", Пазителите на Акашовия запис му отговарят така: "Мило, скъпо дете! Много ти се радваме с тези желания за праведност:) Шегуваме се:) Много добре разбираме защо държиш на тази праведност. Но имаме изненада за теб - за нас това не е важно!!! Какво изобщо влагаш в тази дума? Правилно за кого? За какво? Няма правилност, има опитност. И тази опитност ще ти покаже дали това е твоето нещо. Но това е само, ако си играеш на налучкване :) Както вече ти казахме, ако решаваш със сърце, центрирано в душата, в радостта, то тогава ти не налучкваш, ти вървиш по пътя на блаженството си. Ако искаш с тежко сърце да вземеш решение, от което да ти стане по-добре, няма да се получи. По-добре изчакай да се почувстваш по-добре и тогава пристъпи към действие. Въобще, ако целта е щастието, посоката е винаги отвътре-навън. Открий го в себе си, в едно нещо, и ще можеш от тази точка да го пренесеш и в другите неща, които правиш. Забавно е. Действаш щастлив и това те прави пак и отново щастлив. Много е лесно. Спреш ли да бъдеш щастлив, просто се отърсваш от унеса и отново се връщаш на пътя на щастието. Не е страшно, ако забравиш, унесеш се и се оставиш живота да те отнесе нанякъде. От всяка точка можеш да се осъзнаеш и да се върнеш в щастието.

Не се страхувай!

Погрижи се за сърцето си и другото сам ще го видиш от ясно по-ясно как да го направиш. Обичаме те безкрайно. Твои архангели: Михаил, Ариел, Дева Мария, Бог, Бог, Бог, Ванга".

Свързването с божественото поле става с определени настройки и активации на енергийните канали, с оглед подпомагане процеса на контакт с Акаша, както и една молитва, която е дадена от Духа, за да се изгради канала, през който информацията тече. Нещо като електрически проводник и ръководство за употреба.

В началото контактите с Акаша са нетрайни, защото свързващият се не успява да се концентрира достатъчно. За съсредоточаване на вниманието начинаещите контактьори използват молитва. Интересен факт е, че такива молитви има чак в йероглифите от Древен Египет. Влизането в Акашовите записи не е толкова трудно, колкото израстването в нивата. Това, което даваш от себе си в процеса, е да се откъснеш от несъществени за живота неща, като клюките, материята и етикирането на хората. Със започването на Акашовата кореспонденция, човек първо вижда откъслечни образи, а после разбира посланията в съзнанието си под формата на мисли: "Чудиш се дали това не са твоите мисли, но когато Те дойдат, ти става ясно, че си в Акаша", споделя Габриела Антонова. С развиването на езотеричната комуникационна връзка, човек започва да разпознава енергиите на различните същества и съзнанието му успява да ги различи. Преди това всичко е едно. Усещането да си в информационното поле, запознати описват като естествено явление, а за осезаното от енергията на Акаша казват, че едновременно успокоява и помага: "Сякаш лекува съзнанието!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай