AC/DC няма да спират

AC/DC няма да спират | StandartNews.com

Сидни. Легендарните AC/DC ще продължат да правят музика. Новината разпространиха от бандата чрез официално съобщение. Потвърдена е и информацията за здравословното състояние на китариста Малкъм Йънг, което е лошо. Малкъм ще си вземе почивка, за да се възстанови.

На 15 април беше съобщено, че Йънг е претърпял инсулт, след което започнаха да се тиражират всякакви спекулации относно бъдещето на хард рок бандата. В крайна сметка, AC/DC пуснаха официално съобщение на своята страница във Фейсбук.

"След 40 години от живота, които бяха посветени на AC/DC, китаристът и един от основополагащите членове – Малкълм Йънг – си взима почивка от групата заради лошо здравословно състояние. Малкълм иска да благодари на непримиримите легиони от фенове по света за тяхната безкрайна любов и поддръжка", пишат от AC/DC.

Пред Telegraph Брайън Джонсън обяви, че AC/DC влиза в студио през май. „Ще съберем няколко китари, ще подрънкаме, ще видим дали някой има някакви мелодии или идеи. Ако нещо се получи, ще го запишем", каза той, цитиран от Z-Rock.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай