Камен Донев: Простакът е големият проблем на България

Камен Донев: Простакът е големият проблем на България | StandartNews.com

"Песните на учителя" се нарича мегашоуто, което Камен Донев подготвя за 27 декември в зала номер едно в НДК. Страхотният актьор и музикант ще изпълни хитовете на своя даскал от вече култовите си моноспектакли. На сцената с него ще се качат Бобан Маркович, 6 певици и 6 инструменталисти.

Камен мисли и за диск, който със сигурност няма да има проблем в превземането на класациите. "Няма нищо по-вълнуващо от обянието на страстта да правиш нещо, което ти идва отвътре", беше категоричен Камен в "120 минути". Той обаче призна, че наближава времето, в което ще забрави за своя праг на благоприличие и за доброто си възпитание, получено от майка му и баща му, и като Робърт Де Ниро, който изригна срещу Тръмп, ще изрече публично всичко, което мисли за родните политици. "Гледам да съм дистанциран, въздържан и коректен, но вече не се трае. Простакът е големият проблем на България. Апелирам към висшата власт и полицията да се заемат с хората, които нарушават обществения ред и правилата по улиците. Защото нарушителите разбират само от санкции и бой. Постоянно правят кампании срещу катастрофите, но полза никаква".

Камен не се интересува от политика - тя не е част от неговото "аз". Но е наясно, че ако се кандидатира за президент, може да бъде избран. "Не съм лъжец, измамник и дървен философ. Обичам народа си", откровен е той. Донев върна лентата към детството си. Когато бил в 6 клас, учителката по география му рекла: "От теб нищо няма да стане". "Аз го приех на бургия - тоест на нож", споделя Донев. И не крие, че в училище му било хем забавно, хем малко мъгливо. Най го привличали пеенето и физическото. Неслучайно е голям фен на бойните спортове, дори има златна карта от Тервел Пулев. "Бойните спортове развиват интуицията, механиката, увереността на човек в собствените му качества. Щангистите си мислят, че са най-силните, но съвсем не е така", твърди Камен, който тренира айкидо и спортно самбо. Според него в училище трябва спешно да се въведат военната подготовка и вероучението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай