Рут Колева, Миленита и Белослава с първи общ концерт

На 26 април певиците ще съберат феновете си за тричасово шоу в новия софийски клуб

Рут Колева, Миленита и Белослава с първи общ концерт | StandartNews.com

София. Три от топ имената на българската клубна сцена – Рут Колева, Миленита и Белослава, ще представят за първи път общ концерт в края на тази седмица. Любителите на лайв изпълненията могат да станат част от една интересна съботна вечер в клуб „Терминал 1", която обещава страхотно парти с качествена музика.

Макар и с известни разлики в звученето, трите певици си приличат в две неща – известността и професионализма. Рут Колева се изкачва стремглаво нагоре с проект за нов албум, продажби в Япония –държава, която е истински барометър за популярността на един изпълнител, както и предстоящи участия из цяла Европа. Докато Рут реши да опита вкуса на риалити форматите, участвайки в „Къртицата" и „Музикална академия", Миленита показа на феновете, че притежава освен специфичен глас и актьорски умения, участвайки с главна роля във филма „Лора от сутрин до вечер" и в сериала „Под прикритие". Белослава, която беше сред първите музиканти, които проправиха път на алтернативното звучене в съвременната българска музика, се справя успешно и с гурме кухнята като собственик на реномирано столично заведение.

По-важното е, че три успешни жени и много талантливи изпълнителки ще се съберат заедно в тричасово шоу на 26 април, в което ще се забавляват като колеги и приятелки с любими парчета, импровизации и много добро настроение.

„Има сериозен интерес към предстоящото шоу – по-голямата част от билетите вече са продадени, освен това ми се обадиха от няколко места, за да разберат кога ще изнасяме концерта и в други градове. Планираме да продължим през лятото с представяне в открити театри и други симпатични места на морето! Важното е да има слънце и позитивна атмосфера" споделя Рут.

Билетите за концерта се предлагат на цена от 15 лв. в мрежата на ticketstream.bg, а на място ще бъдат продавани на цена от 20 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай