Нина Добрев напусна "Дневниците на вампира"

Нина Добрев напусна "Дневниците на вампира" | StandartNews.com

Нина Добрев обяви в Инстаграм, че напуска сериала "Дневниците на вампира" и няма да се снима в седмия му сезон. Напускането на главната героиня се оказва предизвикателство за бъдещето на поредицата, но продуцентите са обявили, че ще продължат и без нейното участие. Феновете се чудят как точно ще продължат без изпълнителката на главната роля и споделят, че без нея няма смисъл от нов сезон.

По-рано тази година от участие в сериала се отказаха Стивън Р. Макуин (Джеръми) и Маргарет Макинтайър (Шериф Форбс). Майкъл Тревино (Тайлър) има договор за пилотната серия "Kingmakers" и участието му в сериала е под въпрос.

Изпълнителният продуцент Джули Плек каза, че напускането на Нина Добрев е едновременно и хубаво и тъжно. По думите й не може да се очаква ангажимента на Нина да продължи безкрай и е време тя да разпери криле и да срещне нови предизвикателства.

Нина Добрев стана любимка на публиката с ролята си в "Дневниците на вампира". Звездата с български произход е печелила няколко награди за участието си в хитовата поредица и над 5 милиона последователи в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай