К. Живова посреща зрителите на „Днес“ на 9 май

К. Живова посреща зрителите на „Днес“ на 9 май   | StandartNews.com

Промените в сутрешното магазинно предаване на Bulgaria ON AIR започват от понеделник. Популярната телевизионна водеща Константина Живова влиза в новата си роля на лице на „Днес" на 9 май от 9,30 часа.

Какво ще се случи в Нощта на литературата? Зрителите ще разберат от разговора на Константина Живова с директора на Чешкия център в София Катерина Хуртаева.

Традиционният дебат на живо в студиото утре е посветен на известните личности, които служат за пример на младите. Поводът е избликът на гняв на Григор Димитров на финала на тенис турнира в Истанбул. Редно ли е да си изпускат нервите звездите? С коментар ще се включат зам.-главният редактор на Dnes.bg Александър Попов и хипхоп изпълнителите Николай Георгиев-Масурски и Адриан Денчев-Римо.

На 9 май „Днес" ще предаде на живо и част от церемонията по отбелязване на Деня на Европа, пряко от представителството на Европейската комисия в България.

Новата водеща на предаването Константина Живова ще покаже на зрителите и любопитно приложение на науката във всекидневието - или как да се сдобием с крем за лице, който можем и да изядем.

С тези и още любопитни теми, които вълнуват всички, Константина Живова ще направи премиерата си като водещ на Bulgaria ON AIR на 9 май.

„Всеки, който веднъж се докосне до телевизията, пази магията в сърцето си. Вълнувам се изключително много от предизвикателството, което ми предстои. "Днес" ще се превърне в моя живот! Ще се постарая предаването да усмихва хората с интересни и полезни теми и гости всеки делничен ден и да се превърне за тях в любимите два часа, прекарани пред телевизора", коментира водещата.

По-късно през месец май предаването „Днес" ще изненада зрителите с още промени и нововъведения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай